• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

13:49

Pojavio se snimak! Zbog ovoga je Partizan kaznio navijača!

Starsportphoto©

Partizan

Pojavio se snimak! Zbog ovoga je Partizan kaznio navijača!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan kaznio je jednog navijača koji je napravio sraman incident posle utakmice sa Igokeom (91:89) nakon što su crno-beli poraženi.

Navijač je na najbrutalniji način vređao igrače, konkretno Uroša Trifunovića, pa je klub reagovao i trajno zabranio ulazak na utakmice. 

Incident se zbio tokom nedeljne utakmice Partizan sa Igokeom. Crno-beli su poraženi, navijači su bili nezadovoljni, ali mera mora da postoji. Vinovnik ovog incidenta je identifikovan i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom kluba.

Umesto da pruži podršku svom klubu i igračima i kada ne ide, kada je najpotrebnije, navijač je navodno vulgarno i nepristojno vređao Trifunovića. Partizan nije želeo da okrene glavu, pa mu je sada doživotno zabranjeno da gleda mečeve crno-belih na domaćem terenu. Crno-beli su na ovaj način poručili svima da neće biti  tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema u budućnosti.

Na društvenim mrežama deli se snimak na kojem se vidi kako jednog muškarca pripadnik obezbeđenja izvodi iz dvorane.

 


Klub se posle pomenute odluke oglasio saopštenjem.

„U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena. Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba. U skladu sa pravilima kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin“, navodi se u saopštenju kluba.

Takođe, početkom godine Partizan je  huliganu koji je pljunuo sudiju na meču sa Baskonijom doživotno zabranio ulazak na utakmice crno-belih, a klub je pokrenuo i tužbu protiv njega!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija