• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

15:00

(ANKETA) Da li Partizan posle šoka u ABA ligi može da slavi u Minhenu?

Starsportphoto

Partizan

(ANKETA) Da li Partizan posle šoka u ABA ligi može da slavi u Minhenu?

Podeli vest

Košarkaši Partizana će u sredu odmeriti snage sa Bajernom u Minhenu (20:30) u 8. kolu Evrolige. Utakmica protiv Igokee u minulom kolu ABA lige zabrinula je "grobare", pa su različita mišljenja o tome koliko srpski tim može u Nemačkoj.

Pobeda protiv Fenerbahčea raspalila je maštu navijača. Bila je to naznaka da je Željko Obradović pronašao pravu formulu u novoj sezoni, da su se kockice sklopile i da će Partizan biti sve bolji i bolji.

Da još uvek nije tako pokazala je utakmica u Beogradu protiv Igokea. Četa Vladimira Jovanovića bila je bolja od crno-belih 35 minuta, a onda je umalo u poslednjih pet uspela da prokocka sve.

Na kraju, čini se, zaslužena pobeda gostiju (91:89) i briga za one čijim venama teče crno-bela krv.

 

Anketa

 

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, posle neuspeha protiv Igokee izjavio da svaki loš meč boli, ali da je to sastavni deo sporta.

- Bole svakako porazi od ekipa sa daleko manjim budžetima i na papiru slabijim timovima. Ali prosto dođe u sportu dan kada vam ništa ne polazi za rukom iz različitih razloga. Nismo dobacili ni do polovine novembra, sudbina je apsolutno u našim rukama i zato pozivam sve da ne budu mnogo laki na kritikama ili pohvalama, već da veruju u našeg trenera i ekipu i da im pružaju podršku u svakom trenutku - rekao je Ostoja Mijailović za Mozzart spot.

Partizan ove sezone u elitnom košarkaškom rangu ima skor od tri pobede i četiri poraza. Savladao je tim Željka Obradovića Fenerbahče, Asvel i Crvenu zvezdu, a poražen je od Baskonije, Olimpijakosa, Barselone i Makabija iz Tel Aviva.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija