• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

19:00

KRAJ: Ubedljiva pobeda Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

KRAJ: Ubedljiva pobeda Partizana!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u okviru devetog kola ABA lige dočekuju čačanski Borac.

PARTIZAN - BORAC   101:56 (24:16, 31:13, 31:14, 15:13)

Grad: Beograd

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Milivoje Jovčić, Marko Juras, Radoš Arsenijević

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Koprivica, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo

BORAC: Rebrača, Segu, Birts, Nikolić, Pero Hant, Talić, Frenklin, Uskoković, Todorović, Čarapić, Manojlović

 

UŽIVO:

Četvrta četvtina: 

KRAJ! 

38. minut - Nakon dugo vremena u strelce se upisuje i Ognjen Jaramaz, duel u poslednjim minutima više liči na rekreaciju nego na zvaničnu utakmicu - 101:54!

36. minut - Trojka Filipa Rebrače na jednoj, potom i Tristana Vukčevića na drugoj strani - 99:51!

Foto: Starsportphoto©

 

34. minut - Evo ih prvi poeni Čačana u poslednjoj četvrtini, Bojan Tomašević pogađa za tri, na drugoj strani promašaj Danila Anđušića - 95:46!

32. minut - Tek što je počela četvrta deonica Partizan već ima +50. Nastavlja Tristan Vukčević da rešeta Čačane i pogađa svoju petu trojku, prethodno četiri poena vezuje Balša Koprivica - 93:43!

Treća četvrtina:

30. minut - Sve je gotovo u Areni, Partizan nakon polovičnog učinka Tristana Vukčevića sa linije penala ima +43 pred poslednji kvartal - 86:43.  

29. minut - Sve ide od ruke crno-belima u ovim momentima, sada Mateuš Ponitka pogađa za tri poena i to sa devet metara uz zvuk sirene... Čini se da svi jedva čekaju kraj - 83:40!

28. minut - Četvrta trojka za Tristana Vukčevića koji pogađa preko Čarapića, a potom krade loptu pravi pamentan faul i seče kontru Borca - 80:34!

27. minut - Prekida seriju Partizana Čarapić pogotkom nakon prodora, ali kratko je trajala "radost" Čačana... Napada Ponitka u kontri Segua i pogađa uz faul, a potom koristi i dodatno bacanje - 77:33!

26. minut - SMAILAGIIIIIIIIĆ! Razigrao se srpski reprezentativac i postigao sedam poena u trećoj četvrtini, sada je precizan za tri poena, a još jedan tajm-aut Milojevića - 74:31!

Foto: Starsportphoto©

 

25. minut - Rapsodija Partizana! Crno-beli imaju +40 nakon novih poena Alena Smailagića, preti katastrofa Čačanima u "Areni" - 71:31!

24. minut - Raspala se igra Borca, novi poeni za Smailagića i novi tajm-aut za Milojevića, ali slaba uteha... Novi loš napad Čačana i trojka za Tristana Vukčevića - 69:31!

23. minut - Nižu se promašaji Čačana i sigurni poeni za Partizana. Nije precizan bio Filip Rebrača na jednoj strani, na drugoj zakucavanje Alena Smailagića posle asistencije Mateuša Ponitke - 64:31. Bruno Kaboklo već ima deset skokova. 

22. minut - Uspeva Borac da se odbrani, Rebrača je povukao kontru i dodao loptu do Segua koji nerezonski šutira, kažnjava to Doužer i beleži nove poene - 62:31!

21. minut - Tek što je počelo drugo poluvreme odmah nova trojka Partizana, precizan je bio Tristan Vukčević, potom dobra odbrana Partizana i laki poeni za Dožuera u kontri - 60:31! 

Foto: Starsportphoto©

 

Druga četvrtina: 

20. minut - Pogađa pod košem Filip Rebrača za kraj prvog poluvremena. Partizan ima ogromnu prednost nakon dve četvrtine - 55:29!

20. minut - Muke za Javona Frenklina... Amerikanac je promašio dva bacanja, uspeo da uhvati skok, a potom ponovo biva fauliran. Ipak, ni naredna dva nije uspeo da iskoristi. Kažnjava to na drugoj strani Pi-Džej Doužer i uvećava vođstvo domaćih - 53:27!

19. minut - Nastavlja prednost Partizana da rastem, loš faul Čarapića koji na liniju penala šalje Mateuša Ponitku. Poljak pogađa oba bacanja, na drugoj strani precizan je Segu - 49:27!

18. minut - Sjajan potez Smailagića, pokupio je srpski reprezentativac ofanzivni skok, pogodio pod košem i to uz faul Todorovića, već je +22 - 47:25!

17. minut - Lete po terenu košarkaši Partizana! Prvo zakucavanje Kabokla, a potom za tri pogađa Tristan Vukčević. Na drugoj strani poeni Frenklina, ali slaba uteha za goste - 44:25!

16. minut - Prazni minuti u igri Borca, koriste to crno-beli i preko Zeka Ledeja dodatno uvećavaju svoju prednost u "Areni" - 39:21! 

Foto: Starsportphoto©

 

15. minut - Nova trojka crno-belih, pogađa je Mateuš Ponitka, na drugoj strani Segua, a potom i Birtsa - 37:21!

14. minut - Smailagić pogađa za tri poena i tera Milojevića da vrlo brzo iskoristi još jedan tajm-aut, ali ni minut predaha nije pomogao Borcu budući da gosti ne mogu ništa da pogode u ovim momentima - 34:21!

13. minut - Novi poeni Danila Anđušića, ovoga puta sa poludistance, ali u tranziciji za tri pogađa Segu i vraća Borcu aktivan rezultat. Ipak, kratko je trajala radost Čačana budući da je pod košem siguran Bruno Kaboklo - 31:21. 

12. minut - Nastavlja Kaminski da muči odbranu Borca, prelako je Amerikanac poentirao pored Todorovića koji zbog ličnih greški nije smeo da ga faulira - 27:18. 

11. minut - Polovičan učinak Danila Anđušića sa linije penala nakon faula Todorovića, koristi to Uskovkoić na drugoj strani i umanjuje vođstvo domaćih - 25:18. 

Prva četvrtina: 

10. minut - Spetljali su se Ledej i Anđušić pod košem i poklonili loptu Filipu Rebrači koji se upisuje u strelce u finišu prve četvrtine. Nakon 10 minuta igre Partizan ima solidnu prednost - 24:16!

9. minut - Proradio je šut Partizana i u ekspresnom roku stižu crno-beli do +10. Treću vezanu trojku za domaći sastav postiže Danilo Anđušić - 24:14!

Foto: Starsportphoto©

 

9. minut - Još jednom je Frenk Kaminski ostao sam na liniji penala i pogodio, Partizan u roku od 30ak sekundi "beži" na sedam razlike - 21:14. Odmah tajm-autom reaguje trener gostiju - Milojević. 

8. minut - Pogađa za tri poena Frenk Kaminski za tri poena, dobra akcija Partizana nakon minuta predaha, na drugoj strani ne uspeva to da vrati Segu - 18:14!

8. minut - Nižu se greške Partizana... Sada je Jaramaz bacio loptu u ruke Frenklinu, a potom ga faulira u kontri. Koristi Amerikanac oba bacanja, a tajm-autom reaguje Obradović. Jaramaz, uz to, ima i dve lične greške - 15:14!

7. minut - Polovičan je bio Segu sa linije penala nakon što je iznudio faul Ponitke nakon ofanzivnog skoka, na drugoj strani slobodna bacanja ja izvodio Bruno Kaboklo i pogodio oba - 15:12. 

7. minut - Bolje je Borac izašao iz tajm-auta, pogađa posle prodora Segu, a potom loptu u aut baca Ognjen Jaramaz koji je na parketu zamenio Doužera - 13:11. Već četiri izgubljene lopte za Partizan...

6. minut - Peti vezani poen za Birtsa, potom i dobra odbrana Amerikanca, želeo je da se nagradi u kontri, ali nije pogodio za tri poena. Na drugoj strani koristi to Pi Džej Doužer i pogađa za dva poena - 13:9. Idemo na prvi tajm-aut večeras. 

Foto: Starsportphoto

 

5. minut - Koriste Čačani grešku Mateuša Ponitke, sam u ulgu je ostao Birts i pogodio za tri poena, ali u tranziciji napada Doužer i postiže svoj četvrti poen - 11:7!

4. minut - Raspoloženi su crno-beli na startu meča i rešeni da prekinu niz loših rezultata. Sada dobra saradnja Kabokla i Doužera, Amerikanac pogađa posle prodora. Ipak, na drugoj strani šansu da sa linije penala smanji prednost domaćih imaće Segu nakon faula Mateuša Ponitke - 9:4. 

3. minut - Promašaj Frenklina, potom i Čarapića, koristi to Frenk Kaminski i sa niskog posta postiže svoje prve poene na večerašnjoj utakmici, dobro otvaranje meča za Partizan - 7:2. 

2. minut - Prve poene za Borac upisuje Javon Frenklin, ekspresno vraća to Džejms Naneli i pogađa za tri poena - 5:2. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad na meči za Borac, ali dobra odbrana Bruna Kabokla koji je naterao Frenklina, na drugoj strani Brazilac se sjajno snalazi pod košem i donosi prednost crno-belima - 2:0. 

19:10 - Dobro došli na lajv prenos utakmice devetog kola ABA lige između Partizana i Borca. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija