• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

16:14

Specijalna podrška za Partizan! Košarkaš izazvao ludnicu na stadionu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Starsportphoto

Partizan

Specijalna podrška za Partizan! Košarkaš izazvao ludnicu na stadionu (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana trenutno igraju meč 17. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine, a na stadionu u Humskoj ulici našlo se i jedno poznato lice i izazvalo pravu euforiju!

Crno-bele bodri oko 4.000 navijača, a među njima se pojavio i brazilski centar iz redova KK Partizan Bruno Kaboklo, što je zabeležila naša reporterka na stadionu u Humskoj.

Njegov tim večeras igra meč ABA lige protiv FMP-a u Železniku, ali je našao vremena da bodri fudbalsku sekciju i pre svega svog sunarodnika Mateusa Saldanju.

Foto: Starsportphoto

Marselo Santos, trener kapuere, Saldanja i Kaboklo

 

Pokušavao je bezuspešno da se probije do lože jer su ga opkolili, pre svega, najmlađi navijači i želeli da se slikaju sa njim.

Foto: Starsportphoto

Kaboklo (levo, sa kapom) na stadionu FKP

 

Bruno je svima izašao u susret, a onda se smestio i gledao derbi 17. kola.

 

Reakcija navijača pokazala je da je Bruno za kratko vreme već postao miljenik svih koji vole Partizan, što je i zaslužio sjajnim partijama.

Osim njega, utakmicu Partizan - Vojvodina gleda i defanzivac Milana, Pjer Kalulu (23), rođeni brat Alda Kalulua (27), koji igra za klub iz Humske. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija