• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

19:30

KRAJ: Velika pobeda Partizana!

Starsportphoto

Partizan

KRAJ: Velika pobeda Partizana!

Podeli vest

Pratite uživo meč 13. kola Evrolige između Partizana i Armanija.

PARTIZAN - ARMANI   82:69 (20:25, 19:19, 22:18, 21:7)

Grad: Beograd

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Sreten Radović, Karlos Kortez, Mario Majkić

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaboklo

ARMANI: Lo, Pojtres, Bortolani, Tonut, Meli, Kamegate, Riči, Flakadori, Hol, Šilds, Hajns, Fojtman

UŽIVO: 

Četvrta četvrtina:

40. minut - KRAJ! Anđušić stavlja tačku na meć - 82:69!

39. minut - PANTEEEEEEEEEEEER! Dao je Armani znake života preko Šildsa, ali vrlo brzo je to osujetio kapiten crno-belih - 79:68!

Foto: Starsportphoto©

 

38. minut - Prekida seriju domaćih Fojtman, na drugoj strani promašaj Ledeja - 76:66!

37. minut - Plus 10 za Partizan, novi pogodak Pantera, a potom i dobra odbrana Partizana. Deluje da je sve gotovo nakon poena Ledeja - 76:64!

36. minut - Ušao je u "zonu" Džejms Naneli i pogodio sa poludistance, na drugoj strani dobra odbrana Partizana, ali će Armani imati još pet sekundi nakon ofanzivnog skoka - 72:64!

35. minut - NANELIIIIIIIIII! Pogađa Amerikanac za tri poena sa devet metara, proključala je "Arena", crno-beli imaju +6 - 70:64!

34. minut - Sjajan potez Zeka Ledeja koji je probio do koša i pogodio pored Fojtmana, potom i dobra odbrana Smailagića, crno-beli imaju šansu da uvećaju prednost - 67:64!

32. minut - VODI PARTIZAN! Doužer koristi promašaj Hajnsa i pogađa u tranziciji - 65:64!

31. minut - Ne koristi Partizan dva napada za preokret i kažnjava do Dijego Flakadori, ali vraća Kevin Panter - 63:64!

Treća četvrtina: 

30. minut - Pi-Džej Doužer sjajan u napadu, a potom i u odbrani, Partizan ima napad za vođstvo - 61:62!!

Foto: Starsportphoto©

 

29. minut - LEDEJ! Eksplozija u "Areni" Amerikanac vezuje pet poena, prvo dva sa linije penala, a potom pogotak za tri poena - 57:62!

28. minut - PANTEEEEEEEEEEEER! Trojka za kapitena Partizana, bilo je potrebno ovo crno-belima - 52:62!

28. minut - Dobra akcija crno-belih koji kruniše poenima Zek Ledej, na drugoj strani šansu da vrati +13 dobio je Johanes Fojtman i pogodio oba bacanja - 49:62!

27. minut - Istekao je još jedan napad Partizana. Na svu sreću izgubljena lopta Šildsa, koristi to Pi-Džej Doužer - 47:60!

26. minut  - Uspeo je Flakadori da iznudi dva slobodna bacanja nakon faula Zeka Ledeja, siguran je Italijan sa linije penala, raste prednost Armanija. Potom loša odluka Doužera, na drugoj strani ponovo faul Partizana i laki poni za Šildsa - 45:60!

25. minut - Novi promašaj Partizana, sada to kažnjava Nikolo Meli i pogađa preko Pantera. Greši potom Bruno Kaboklo i pravi faul u napadu - 45:56! Tajm-aut Željka Obradovića...

Foto: Starsportphoto©

 

24. minut - Ponovo je zatajio skok Partizana, koristi to Donte Hol i ispravlja promašaj Flakadorija. Na drugoj strani sjajna odbrana Armanija, istekao je napad crno-belih - 45:51!

23. minut - Seče seriju promašaja Zek Ledej koji je prethodno iznudio faul Loa - 45:49!

22. minut - NANELIIIIII! Cepa mrežicu Amerikanac, ali na drugoj strani vraća Maodu Lo - 42:49!

22. minut - Greška Zeka Ledeja koji je faulirao Šildsa na isteknu napada. Siguran je bio Danac sa linije penala, a na drugoj strani imaće Partizan još jedan napad budući da se za ofanzivni skok nakon promašaja Nanelija izborio Smailagić. 

21. minut - Dobra odbrana Partizana i prvi promašaj Ševona Šildsa večeras, ne koristi to Ognjen Jaramaz na drugoj strani budući da nije bio precizan sa poludistance. 

Druga četvrtina: 

Kraj prvog poluvremena! 

20. minut - Serija Bruna Kabokla koji vezuje četiri poena i prepolovljava prednost Armanija, mora tajm-autom da reaguje Etore Mesija - 39:44!

Foto: Starsportphoto©

 

19. minut - Naivan koš Armanija... Siguran je sa penala bio Kaboklo, a u "ofsajdu" je ostao Stefano Tonut i pogodio pored Anđušića! Sada na liniju penala ide i Nikolo Meli nakon promašaja Kabokla - 35:44!

18. minut - Pukla je ponovo odbrana Partizana i ponovo je sam ostao Ševon Šilds, plus 7 za Armani - 33:40! Ne uspeva da vrati trojku Alen Smailagić, ima Armani šansu da dodatno uveća svoju prednost. 

17. minut - Greška Pi-Džej Doužera, loptu mu je ukrao Nikolo Meli i zakucao u kontri, na drugoj strani poentira Bruno Kaboklo sa linije penala - 33:37!

16. minut - SMAILAGIIIIIIIĆ! Silovito zakucavanje, "poster" za Nikolu Melija, eksplodirala je "Arena" nakon kucanja centra Partizana - 31:35! Na drugoj strani treći faul Pojtresa i to u napadu, a sudije će gledati da li je reč o nesportskoj greški centra "manekena". 

15. minut - Zalepio je Fojtman Ledeja, u tranziciji napao je Stefano Tonut Pantera i pogodio pored Kevina Pantera, ponovo je Armani uspeo da se odvoji od crno-belih - 29:35!

14. minut - Revolveraški odbračun Šildsa i Pantera, sada je šuter Armanija pogodio, potom dobra odbrana gostiju i poeni za Fojtmana pod košem. Imaće nemački centar dodatno bacanje zbog faula Ponitke - 29:33!

Foto: Starsportphoto©

 

13. minut - PANTEEEEEEEER! Nije oklevao kapiten Partizana, odapeo je za tri poena u tranziciji i pocepao mrežicu - 29:27! Mora Mesina da reaguje tajm-autom...

13. minut - Siguran je sa linije penala bio Flakadori, na drugoj strani lagano zakucavanje za Smailagića koji je sjajno otvorio drugu deonicu - 26:27! 

12. minut - Kreirao je sam sebi Kevin Panter, iskoristio dobar blok Smailagića i pogodio sa poludistance. Na drugoj strani dva bacanja će imati Flakadori nakon faula Doužera - 24:24!

11. minut - Dobro se pod košem snašao Alen Smailagić i pogodio pored Karla Hajnsa, potom greška Flakadorija i crno-beli imaju priliku da se potpuno vrate u meč - 22:25!

Prva četvrtina: 

10. minut - NANELI! Sjajna akcija crno-belih iz tajm-auta i laki poeni za Amerikanca na isteku prve četvrtine, Armani ima pet poena prednosti - 20:25!

10. minut - Dobra rola Doužera na obe strane parketa, prvo poeni pod košem Armanija, a potom i odbrana na Lou - 18:23!

Foto: Starsportphoto©

 

9. minut - Polovičan učinak Kabokla sa linije penala, a na drugoj strani Ševon Šilds nastavlja svoju seriju i pogađa još jednu trojku - 16:23!

8. minut - Već 11 poena ima Bruno Kaboklo koji sada zakucava pod košem, ali ekspresno uzvraća Armani preko Loa - 15:20!

7. minut - Pukla je Partizanova odbrana, ali iz dva puta košarkaši Armanija nisu bili precizni. Ipak, ofanzivni skok beleži Riči i pronalazi samog Šildsa koji pogađa za tri poena - 13:18!

6. minut - KABOKLOOOO! Još jednom je centar Partizana ostao sam na šutu za tri poena i bez razmišljanja pogodio, ali vraća to Lo - 13:15!

6. minut - Promašaj Alekse Avramovića za tri poena, ali se iskupio srpski reprezentativac u odbrani. Loša vest je da se nakon duela sa Kamegateom plej crno-belih žali na povredu kolena, odmah izmenu pravi Željko Obradovića, a idemo i na prvi tajm-aut večeras. 

5. minut - Seče seriju gostiju Mateuš Ponitka lepim poenima nakon prodora, faul u napadu nakon toga pravi Ismael Kamegate, imaće šansu crno-beli da još jednom istope prednost Armanija u ranoj fazi meča - 10:13! 

Foto: Starsportphoto©

 

4. minut - Kao i pre dve nedelje protiv Crvene zvezde Maodu Lo pogađa trojku iz nemoguće pozicije, potom greška Zeka Ledeja koju na drugoj strani kažnjava Nikolo Meli - 8:13! 

4. minut - KABOKLOOO! Nova trojka za Brazilca, motivisan je centar Partizana na startu meča i poravnava rezultat - 8:8! 

3. minut - Dobra vest za crno-bele, Aleks Pojtres ušao je u probleme sa faulovima i na parketu je Ismael Kamegate. Odmah ga je napao Alen Smailagić i pogađa centar Partizana sa niskog posta - 5:8. 

3. minut - Promašio je Zek Ledej otvorenu trojku, kažnjava to na drugoj strani Devon Hol i pogađa drugu trojku za Armani - 3:8. 

2. minut - Vraća trojku Šavon Šilds, šuter Armanija ostao je sam na uglu od 45 stepeni i kaznio lošu reakciju Partizanove odbrane - 3:5. 

1. minut - Greška Alena Smailagića na startu meča, kažnjava to Maodu Lo koji pogađa iz tranzicije. Ipak, na drugoj strani za tri pogađa Bruno Kaboklo - 3:2!

Početni napad na večerašnjem meču imaće Partizan! 

20:28 - "Čekaj me ja sigurno neću doći #33", drugi je transparent posvećen nekadašnjem španskom reprezentativcu. 

Foto: Informer

 

20:26 - Iza klupe Armanija osvanuo je i transparent Mirotiću - "Nikola je lažirao povredu" - glasi poruka "grobara". 

Foto: informer.rs

 

20:08 - Nikole Mirotića nema u sastavu Partizana za večerašnji meč, ali je bez obzira na to dobio "toplu dobrodošlicu" od strane navijača crno-belih. 

19:33 - Partizan u sjajnom ritmu dočekuje meč protiv "manekena", crno-beli su vezali dva trijumfa u Evroligi pošto su savladali Panatinaikos i Monako. Obe utakmice završene su nakon produžetaka. 

19:30 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 13. kola Evrolige između Partizana i Armanija. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija