• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

12:30

Njoj je Željko poleteo u zagrljaj! Otkrivamo ko je crvenokosa žena koja je zaplakala od sreće (FOTO GALERIJA/VIDEO)

KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan

Njoj je Željko poleteo u zagrljaj! Otkrivamo ko je crvenokosa žena koja je zaplakala od sreće (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Podeli vest

Željko Obradović dokazao je sinoć u Areni zašto je jedan od najtrofejnijih trenera u istoriji sporta pobedom Partizana nad Armanijem (82:69) posle zaostatka od minus 15 u 13. kolu Evrolige.

Ponosan i nasmejan je bio slavni stručnjak iz Čačka nakon meča, a imao je i za šta da bude.

Međutim, pre nego što je pozdravio protivnika i navijače, Željko (63) je najpre potrčao u zagrljaj svom najstarijem detetu, ćerki Anji Obadović (38)!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pbg.tv 📺⚫⚪ (@pbg.tv)

 

Kad ju je video pored terena potrčao joj je u zagrljaj i podigao je, a Anja je bila na ivici suza.

Pored nje, Željko ima i mlađeg sina Đorđa sa suprugom Vesnom, a Anja mu je pre više od dve godine podarila i unuku Milicu. Bavi se umetnošću i drži galeriju u centru Beograda. Anja i Željko su jako povezani, a zanimljivo je i da su rođeni istog datuma, 9. marta.

 

 

Željko Obradović inače drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti i njegova porodica se nikada ne eksponira niti se bave javnim poslom i samo povremeno dolaze u Arenu da ga bodre iz prvih redova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija