• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

10:45

Nije dobro! Otkrivamo da li će Doužer i Smailagić igrati protiv Virtusa

Starsportphoto

Partizan

Nije dobro! Otkrivamo da li će Doužer i Smailagić igrati protiv Virtusa

Podeli vest

Košarkaši Partizana pretrpeli su šokantan poraz od Zadra u 13. kolu ABA lige (84:68), ali ono što je trenera Željka Obradovića mnogo više zabrinule su povrede Alena Smailagića i Pi Džeja Doužera.

Da stvar bude gora obe povrede desile su se u poslednjoj četvrtini.

Tokom utakmice u Dalmaciji prvo se povredio Pi Džej Doužer, na oko osam minuta do kraja meča. Uhvatio se za koleno i izašao iz igre.

Samo minut i po kasnije srpski reprezentativac Alen Smailagić izvrnuo je zglob. Njegov pad na parket i grimase ukazivale su na to da je gore prošao od Doužera što se i ispostavilo kao tačno.

Kako Informer saznaje, Amerikanac je dobro i igraće na narednom meču, protiv Virtusa iz Bolonje u Areni u 17. kolu Evrolige (18.30, Sport klub 1), dok je Smailagić zbog izvrnuća zgloba pod znakom pitanja.

Podsetimo, od početka sezone povredio se najpre Mateuš Ponjitka koji je još tokom priprema dobio udarac u rame, Aleksa Avramović je polomio nos, vratio se na teren, a onda slomio i fibulu i odsustovaće sa tere a nekoliko meseci.

Jedan period oporavlja se i Frenk Kaminski zbog udarca u rebro, dok je na pauzi i dalje Uroš Trifunović zbog problema sa kolenom.

Kapiten Kevin Panter nije igrao mesec daa zbog problema sa obe noge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija