• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

14:00

Partizan na Virtus bez Smailagića, Doužer i Trifunović neizvesni

abaliga.com

Partizan

Partizan na Virtus bez Smailagića, Doužer i Trifunović neizvesni

Podeli vest

Košarkaši Partizana u oslabljenom sastavu dočekuju sutrašnji (Sport klub 18.30) duel sa Virtusom u sklopu 17. kola Evrolige.

Nakon teškog poraza na gostovanju Zadru 84:68, crno-beli okrenuli su se obavezama u elitnom takmičenju.

Naredna prepreka biće im tim Virtusa, a posao gostima iz Beograda će dodatno otežati izostanak Alena Smailagića.

Foto: Starsportphoto©

Van tima - Alen Smailagić

Krilni košarkaš će propustiti utakmicu u Bolonji zbog povrede, a pod znakom pitanja su i Pi Džej Doužer i Uroš Trifunović koji su u procesu oporavka. Željko Obradović govorio je o kadrovskim problemima pred teško gostovanje.

Smailagić sigurno neće igrati, svi ostali su u redu, osim naravno Avramovića. Trifunović je počeo da trenira, pretpostavljam da će biti u timu zato što nemam drugih igrača, ali ne verujem da je u stanju da pomogne - rekao je trofejni trener.

"Parni valjak" je izgledao jako loše na pomenutom meču protiv Zadra, pa se Obradović nada da se sličan scenario neće desiti i sutra u beogradskoj Areni.

Foto: abaliga.com

Tristan Vukčević tokom meča sa Zadrom

- Nadam se da se neće ponoviti Zadar u smislu želje i motivacije. Oni moraju biti na mnogo višem nivou, ali i pamet i glava su potrebni da bi se odigrala dobra utakmica. Ako tako bude, onda će to biti potpuno drugačija slika u odnosu na prethodni meč -  objasnio je popularni Žoc.

Virtus ove sezone predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja u Evroligi.

Ekipa Luke Bjankija zauzima visoko treće mesto na tabeli sa učinkom od 11 pobeda i pet poraza, a sada će "na noge" Partizanu koji se, sa još šest timova, bori za četvrtu poziciju sa skorom od 9-6.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija