• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

18:09

Ledej poziva na oprez: Virtus je iskusan, moramo da slušamo Obradovića!

Starsportphoto

Partizan

Ledej poziva na oprez: Virtus je iskusan, moramo da slušamo Obradovića!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Zek Ledej izjavio je danas u Beogradu da "crno-bele" očekuje težak meč protiv Virtusa i dodao da je ekipa iz Bolonje veoma iskusan tim.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 18.30 časova ekipu Virtusa u 17. kolu Evrolige.

- Virtus je težak protivnik, to je veoma iskusan tim. Imaju kvalitetne veterane i nekolicinu mladih igrača, željnih dokazivanja. Moramo da izađemo na teren, da pratimo plan utakmice i uradimo ono što je potrebno. Pratićemo instrukcije koje su nam treneri pripremili - rekao je Ledej na konferenciji za medije.

Foto: Starsportphoto

 

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo izjavio je da su "crno-beli" motivisani za sutrašnjeg rivala.

- Imali smo vremena da se pripremimo, dobre treninge, spremni smo za sutra. Moramo da budemo agresivni i da igramo jako i brzo. Mislim da imamo te kvalitete i da možemo da koristimo to. Imali smo dosta vremena da odmorimo, sada smo na svom terenu - istakao je Kaboklo.

Virtus je treći na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i pet poraza, dok je Partizan na šestoj poziciji sa skorom 9/7.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija