• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

18:15

KRAJ: Partizan rutinski savladao Krku!

Starsportphoto©

Partizan

KRAJ: Partizan rutinski savladao Krku!

Podeli vest

Uživo pratite meč 15. kola regionalne ABA lige između Partizana i Krke.

PARTIZAN - KRKA   96:76  (30:14, 29:15, 21:23, 16:22)

Grad: Beograd

Hala: Beogradska arena

Sudije: Saša Pukl, Marko Mustapić, Aleksandar Davidov

Partizan: Smit, Vukčević, Koprivica, Panter, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo

Krka: Planinić, Hamilton, Stregar, Bačvić, Cerkvenik, Jurković, Špan, Škedelj, Radovanović, Macura

 

UŽIVO: 

Četvrta četvrtina: 

KRAJ! 

40. minut - Macura i Radovanović smanjuju na "samo" -20, ali kratko je trajalo to pre nego što je za tri pogodio Anđušić - 96:74!

38. minut - Pogađa Stregar za tri poena, potpuno haotična situacija  na parketu u ovim momentima i serija grešaka koju faulom prekida Bačvić - 94:70. 

37. minut - Siguran je Macura sa linije penala, deluje da svi jedva čekaju kraj utakmice - 94:67!

36. minut - Poeni za Vukčevića na jednoj strani, ali ekspresno vraća Hamilton - 94:65!

35. minut - Škedelj prekida nalet Partizana, ali na kratko budući da nova dva poena upisuje Tristan Vukčević, a potom i Ponitka - 91:60!

33. minut - Još jedna trojka za crno-bele, precizan je sada bio Mateuš Ponitka, zanimljivo, to su prvi poeni za Poljaka večeras - 87:57!

31. minut - Trojka Škedelja na startu poslednjeg kvartala, ali uzvraća Partizan preko Koprivice i Doužera - 84:55!

Foto: Starsportphoto©

 

Treća četvrtina: 

30. minut - Poeni za Koprivicu i Smita na isteku treće deonice - 80:52!

29. minut - Sada bolji poeni u igri Krke koja pravi seriju 8:0, ali slaba vajda budući da je pitanje pobednika davno rešeno - 76:47!

27. minut - Nastavlja se niz Partizana koji nakon pogotka Frenka Kaminskog ide na maksimalnih +35 - 74:39!

26. minut - Poentira Džejms Naneli u kontri nakon što je Kevin Panter ukrao loptu Španu, mora da reaguje tajm-autom trener gostiju - 70:39!

25. minut - Seriju promašaja prekidaju Špan i Doužer - 68:39! 

24. minut - Sada prazni minuti na obe strane, dobre odbrane i Partizana i Krke. 

22. minut - Raspoložen je Stergar na startu drugog poluvremena i vezuje sedam poena, sada je bio precizan za tri, potom i dobra odbrana Krke - 65:36. 

21. minut - Leon Stergar pogađa iz floutera preko Frenka Kaminskog, ali uzvraća Amerikanac istom merom na drugoj strani i zakucava pored dva čuvara - 61:31. 

Foto: Starsportphoto©

 

Druga četvrtina: 

20. minut - Još jedna trojka Kaminskog za kraj prvog poluvremena - 59:29! Napadačka rapsodija crno-belih nakon dve četvrtine! 

19. minut - Nestvaran procenat Partizana za tri poena, sada se u strelce upisuje i Frenk Kaminski, na drugoj strani promašaj Planinića - 54:29. 

17. minut - Sada period igre u kom dominiraju Ognjen Jaramaz i Uroš Trifunović, crno-beli vode sa više od 20 poena razlike - 50:29. 

16. minut - Još jedna trojka Tristana Vukčevića, na drugoj strani precizan je Hamilton, ali crno-beli još uvek imaju ogromnu prednost - 46:29. 

15. minut - Igra se u slabom ritmu u "Areni", utisak je i bez mnogo takmičarskog imperativa, trojka Trifunovića na jednoj, prethodno Macure na drugoj strani - 41:24. 

14. minut - Nastavlja Koprivica svoj niz pod košem Krke, novi poeni za centra Partizana prinuđen je trener gostiju da reaguje tajm-autom - 36:19. 

13. minut - Prekida seriju gostiju Ognjen Jaramaz pogotkom nakon prodora, potom dobra odbrana Partizana i lagani poeni za Koprivicu u kontri - 34:19. 

Foto: Starsportphoto©

 

12. minut - Trojka za Cervkenika uz zvuk srene, svemu je prethodila greška Balše Koprivice pod košem Krke - 30:19. 

11. minut - Prvi poeni u drugoj četvrtini za Krku, precizan je sa linije penala bio Robert Jurković - 30:16. Greška crno-belih na drugoj strnai i imaće gosti priliku da dodatno smanje prednost domaćih. 

Prva četvrtina: 

10. minut - Dvocifren je Bruno Kaboklo već u prvoj četvrtini, sada je Brazilac silovito zakucao nakon promašaja Danila Anđušića - 30:14. 

9. minut - Trojka za Špana na jednoj, ali uzvraća istom merom Džejlin Smit - 28:14. Na parketu je nakon dugo vremena i Uroš Trifunović. 

8. minut - Peti poen za Kevina Pantera koji pogađa koš gostiju posle prodora, a potom i dobra odbrana Partizana - 25:11. 

7. minut - Napadačka raspodija domaćeg sastava, pod košem se sjajno snašao Frenk Kaminski i pogodio uz faul Planinića, ali ne koristi dodatno slobodno bacanje. Na drugoj strani Radovanović je precizan u tranziciji - 23:11. 

Foto: Starsportphoto©

 

6. minut - I još jedna trojka za Partizan, ovoga puta Kevin Panter, crno-beli već imaju ogromnu prednost, tajm-aut za Krku - 21:9. 

5. minut - Rafalna paljba crno-belih i četvrta trojka u prvoj četvrtini! Još jednom je van linije 6.75 bio precizan Bruno Kaboklo, deluje da će izabranici Željka Obradovića imati lak zadatak u "Areni" - 18:7. 

4. minut - Još jedna trojka za Partizan, sada je precizan bio Bruno Kaboklo. Sa druge strane vraća to ekspresno Jan Špan - 15:7. 

3. minut - Novi poeni za Džejmsa Nanelija koji je raspoložen na početku utakmice - 12:4. 

2. minut - Daleko bolji početak crno-belih, sada domaći sastav pogađa dve trojke - prvu Naneli, drugu Tristan Vukčević, prve poene za Krku upisuje Škedelj - 10:4. 

1. minut - Vodi Partizan 4:0 na startu. Prvo je Vukčević pogodio za dva, potom i Kaboklo alej-up na dodavanje Nanelija.

18:15 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 15. kola ABA lige između Partizana i Krke. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija