• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2024

11:21

Kralj: Saldanja ostaje, mogli smo da imamo ubedljiviju prednost

FK Partizan

Partizan

Kralj: Saldanja ostaje, mogli smo da imamo ubedljiviju prednost

Podeli vest

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za nastavak sezone, a osim ekipe i trenera Duljaja u Zemunelu su bili i sportski direktor Ivica Kralj, predsednik Milorad Vučelić, kao i mnogi drugi članovi upravnog odbora.

Prisutnima se obratio Kralj, koji je poručio da Saldanja ostaje. 

- Što se Saldanje tiče, mene interesuje da ova ekipa ostane na okupu. To je moja želja. Kako sada stvari stoje, Saldanja nije na prodaju. To je bitan igrač za nas i odluka kluba je da on ostane. Jedino, ako dođe neka ponuda koja ne može da se odbije, ali on ostaje u klubu za sada. Da ne pričamo o nepristojnim ponudama, trenutno ih nemamo - kaže Kralj. 

Foto: Starsportphoto

 

Štaviše, on bi voleo da svi ostanu i da se samo nadogradi ekipa. 

- Voleo bih da svi ostanu. Ima kontakata i interesovanja, ali naši ciljevi se znaju i bilo bi dobro a svi ostanu. Postoji mogućnost da neko ode, ali, mislim niko od ovih koji su došli pre šest meseci. Mi svakodnevno radimo, skautiramo, gledmao igrače i gledmao šta je nama prihvatljivo. Ima puno igrača koji su interesantni partizanu, a koliko možemo sebi da priuštimo, to ćemo videti. Ali, kao što sam rekao, imamo kvalitetne igrače iz omladinske škole i to bi trebalo da bude baza za budućnost - ističe sportski direktor.

Kad je reč o dolascima, biće ih, ali ne u velikoj meri, ukoliko kliub uspe da sačuva postoječi kadar. 

Foto: ATA Images

 

- Mislim da neće biti nekih preteranih aktivnosti. Letos smo doveli 11 pojačanja. Sada će biti dopunske selekcije, jednog ili dvojice igrača. Neće biti puno dolazaka. Znate kako, mi smo napravili analizu prethodnog dela, prethodnih šest  meseci. Trener je izneo svoj stav gde bi trebalo da se pojačamo, bočno i krilni napadač. Letos smo napravili ozbiljan prelazni rok i sada bi bilo preterano da dovedemo više od jednog ili dvojice igrača - objašnjava Kralj. 

Na kraju, on se dotakao bodovnog stanja u Superligi Srbije. Partizan je trenutno prvi sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, a u jednom momentu imao je čak šest bodova više. 

- Imali smo +6, završili samo sa +1. Razlika je mogla da bude i veća, ali kada se podvuće crta, moramo biti zadovoljni. Očekuju nas veliki iazovi, moramo da budemo spremni, da razmišljamo o sportu i sportskim stvarima. U tom smeru bi trebalo da idemo - zaključio je Kralj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija