• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

12:42

Crno-beli imaju drugi test na pripremama! Bez Goha na Aja Napu

FK Partizan

Partizan

Crno-beli imaju drugi test na pripremama! Bez Goha na Aja Napu

Podeli vest

Fudbaleri Partizana danas će odigrati prijateljski meč protiv kiparskog drugoligaša (13.30, Arena premijum 1).

Imaće trener crno-belih Igor Duljaj priliku da proveri sve igrače, osim poslednjeg pojačanja Jung-Džun Goha, koji je tek sinoć doputovao u Larnaku i pridružio se novim saigračima. Reprezentativac Južne Koreje je jutros odradio lakši trening i to mimo ostatka tima, a očekuje se da tek narednih dana uhvati ritam.

Biće ovo prilika da stručni štab "parnog valjka" po prvi put na delu vidi i defanzivnog vezistu Denila Kastilja (19), s obzirom da novajlija iz Šahtjora već nekoliko dana radi sa ekipom.

Takođe, treba očekivati da minute dobije i najbolji strelac tima u prvom delu sezone, Mateus Saldanja, koji je jedini imao nešto duži odmor.

S druge strane, problema sa lakšom povredom ima golman Aleksandar Jovanović, pa nije isključeno da i on danas odmori, a neizvestan je i nastup veziste Frenka Kanutea.

Podsetimo, Partizan je prvu proveru imao protiv Mladosti iz Lučana i ubedljivo je slavio sa 4:0, dok je naredni test zakazan za 28. januar, a tada će mu protivnik biti bugarska Vratsna iz Boteva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija