• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2024

16:35

Željko Obradović oprezan pred Split: Bolji su nego ranije

Starsportphoto

Partizan

Željko Obradović oprezan pred Split: Bolji su nego ranije

Podeli vest

Trener crno-belih i iskusni prvotimac izneli očekivanja pred sutrašnji okršaj.

Košarkaši Partizana sutra (17.00, Arena 1 premijum) u Beogradskoj areni dočekuju ekipu Splita u okviru 19. kola ABA lige.

Crno-beli su trenutno na deobi trećeg i četvrtog mesta sa ekipom Budućnosti, a oba tima imaju skor od 13 pobeda i pet poraza.

Trener Partizana Željko Obradović nada se da će njegov tim odigrati maksimalno ozbiljno utakmicu u kojoj je veliki favorit.

- Split igra bolje nego što je igrao u prvom delu sezone. Konsolidovali su se, imaju dobre rezultate. Tako da, kao i uvek, u meč ulazimo sa velikim poštovanjem i željom da nastavimo da igramo kako smo igrali veliki deo meča u Bolonji protiv Virtusa. Želimo da koncentracija bude na najvišem mogućem nivou - kaže Željko.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prema rečima iskusnog beka Danila Anđušića, najvažnije je da aktuelni prvak regiona zabeleži trijumf.

- Ovo je bitna utakmica posle dva poraza u Evroligi. Na nama je da dođemo do dva boda i pobedimo. Split dolazi u dobrom raspoložennju, pobedili su neke važne mečeve u poslednje vreme i moramo da pristupimo meču vrlo fokusirano - kaže Danilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija