• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

13.02.2024

13:46

Potvrđeno pisanje Informera: Kovačević u Partizanu, ovo su detalji transfera!

Starsportphoto

Partizan

Potvrđeno pisanje Informera: Kovačević u Partizanu, ovo su detalji transfera!

Podeli vest

Fudbaler Čukaričkog Bojan Kovačević (19) nastaviće karijeru u Partizanu, kao što je Informer prvi najavio. Crno-beli su juče bili na sastanku sa predstavnicima kluba sa Banovog brda, a transfer je danas realizovan. Klub iz Humske platiće 600.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje.

Rukovodstvo iz Humske imalo je nameru najpre da angažuje Uroša Drezgića iz Rubina, dok je druga opcija bio Kovačević. Ispostavilo se da je štoper iz Rusije ove sezone već nastupao za dva kluba, za Čukarički i Rubin i da mu pravila zabranjuju da nastupa za treći u istoj sezoni. 

Foto: Starsportphoto

 

Odmah je Kovačević ostao jedina opcija i iz Humske su morali brzo da reaguju. Potreban im je štoper, jer su prodali Mihajla Ilića, a Nikola Miličić, kojeg su doveli iz kragujevačkog Radničkog se povredio na pripremama na Kipru. Uz to, potreban im je bio mladi domaći igrač, da im popuni mesto takozvanog bonusa, odnosno igrača koji ima do 21 godinu.

Kao što je Informer pisao, Partizan je želeo pozajmicu, a Čukarički je insistirao na prodaji. Pre sat vremena, crno-beli su zvali Brđane i dogovorili transfer.

-  Ipak je na kraju kupovina, morao je Partizan da popusti, jer mu je neophodan domaći igrač bonus. Moraće crno-beli da plate 600.000 evra na rate i 20 odsto od naredne prodaje - objasnio je naš izvor. 

Reč je o igraču koji osim na poziciji štopera može da igra i beka. Ove sezone nastupa je na 11 mečeva u svim takmičenjima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija