• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

19:19

Kraj! Sigurna pobeda Partizana protiv Hercegovca!

Starsportphoto

Partizan

Kraj! Sigurna pobeda Partizana protiv Hercegovca!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Hercegovac sa 92:67 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Crno-beli prvi meč u Nišu igraju protiv Hercegovca iz Gajdobre koji se prvi put našao u borbi za "Žućkovu levicu". Ovaj tim se na ovo takmičenje plasirao posle osvajanja Kupa Srbije.

Partizan-Hercegovac 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19)

Dvorana: Čair, Niš

Sudije: Tomić, Đorđević i Gudžulić

Partizan: Vukčević, Ledej, Avramović, Koprivica, Panter, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Kaminski.

Trener: Željko Obradović

KK Hercegovac: Grušanović, Stojanović, Dangubić, Tejić, Zarić, Todorović, Brekić, Matić, Radovanović, Kumović, Gaćeša, Dimić.

Trener: Aleksandar Komnenić

 

 

KRAJ

40. minut - Opet je zakucao Koprivica (89:67). Trojka Anđušića za kraj (92:67).

39. minut - Ponovo je pokušao Avramović, ipak sada bez uspeha

38. minut - Obe ekipe su oslobodile  ruke u finišu meča. Partizan ima sigurno dvocifrenu prednost, ssada je precizan bio Avramović (87:67)

37. minut - Povećava Partizan prednost sa tri poena. Pitanje pobednika se više dovodi u pitanje.

36. minut - Novi poeni Tristan Vukčević precizan za dva poenba (78:61)

Foto: Starsportphoto

 

 

35. minut - Miloš Dimić daje trojku za Hercegovac (75:59)

34. minut - Pogađa za tri poena Aleksa Avramović (75:56)

33. minut- Pogađa Dimić, a zatim s druge strane precizan Tristan Vukčević (70:54). Efeketno zakucavanje Balše Koprivice (72:54)

32  minut - Poeni Dimića (66:52). Povećava prednost Partizan sa slobodnih bacanja (67:52).

31. minut - Odlično zakucavanje Tristana Vukčevića (66:48). Pohađa Predrag Radovanović (66:50).

Kraj treće četvrtine

30. minut - Odličan pogodak Dimića za Hercegovac (64:48).

29. minut - Precizan Marić s poludistance (62:44).SIguran Predrag Radovanović sa slobodnih bacanja. U napadu Partizana, Tristan Vukčević je imao sjajno zakucavanje (64:46).

28. minut - Frenk Kaminski je poodio oba slobodna bacanja (59:42). Nakon toga iz kontre pogađa trojku kapiten Partizana, Kevin Panter. Ovo su njegovi prvi poeni na meču (62:42).

27. minut - Pogađa trojku Tristan Vukčević (54:41). U napadu Hercegovca fauliran je Marić koji nakon toga bio polovičan sa slobodnih bacanja (54:42). Trojka Alekse Avramovića (57:42).

Foto: Starsportphoto

 

 

26. minut - Novi poeni Frenka Kaminskog, Aleksandar Komenić je zatražio tajm-aut. Pogađa trojku Matija Todorić iz velike daljine (51:41).

25. minut - Dva poena Anđušića (47:36). Iskusni Gaćeša se sjajno snašao pod košem i pogodio za dva poena (47:38)

24. minut- Kaminski je pogodio za dva poena (43:34). Ponovo je precizan bio Kaminski (45:45), a onda s druge strane poeni Brekić (45:36)

23. minut - Nesportski faul Ognjena Jaramaza nad Nikolom Gaćešom. Pogodio je iskusni centar oba bacanja (41:34).

22. minut - Precizan je bio Naneli, a onda je usledila trojka Hercegovca (39:32). Dobro se snašao Jaramaz pod košem za vođstvo Hercegovca

21 minut - Imao je Naneli otvoren šut za tri poena, ipak pogodio je samo obruč

POLUVREME

20. minut - Frenk Kaminski je bio polovičan sa slobodnih bacanja (34:27). Novi poeni za Hercegovac, precizan je bio Marić (34:29). Pocepao je mrežicu Doužer uz zvuk sirene za kraj prvog poluvremena.

19. minut - Hercegovac smanjuje prednost sa slobodnih bacanja, a zatim kucanje Doužera (33:25). Poeni Dimića uz zvuk sirene (33:27).

18. minut - Pokušao je Gaćeša za tri poena, ali bez uspeha, s druge strane je promašio Doužer.

17. minut - Pokušao je Trifunović za dva poena, nije se posle toga baš najbolje snašao Doužer. Novi poeni Zeka Ledeja, a onda je Komnenić zatražio tajm-aut. Ledej je potom pogodio dodatno bacanje (31:23)

Foto: Starsportphoto

 

 

16. minut - Novi poeni za Hercegovac, precizan je bio Dimić, a onda novi poeni Balše Koprivice (26:23). Zek Leped je pogodio oba slobodna bacanja (28:23).

15. minut - Fenomenalna asistencija Danila Anđušića za Balšu Koprivicu (22:20). Zatražio je tajm-aut Aleksandar Komnenić.Tehnička za Partizan. Grušanović je bio polovičan sa slobodnih bacanja (22:21). Uhvatio je odlično loptu Zek Ledej, a zatim efektno zakucao (24:21).

14. minut -  Imao je Hercegovac incijativu u ovom minutu. Ipak, nisu košarkaši iz Gajdobre iskoristili šanse.

13. minut - Polovičan je bio Balša Koprivica sa slobodnih bacanja (18:20). Zakucao je Balša Koprivica za izjednačenje (20:20)

12. minut - Dobio je Ledej loptu u desnom ćošku, a zatim je bio precizan za tri poena (17:18). Isksni Gaćeša je pogodio preko Balše Koprivice (17:20).

11. minut - Mladen Grušanović pogađa za vođstvo Hercegovca (14:15). Nakon toga je Gaćeša pogodio trojku, Željko Obradović je zatražio tajm-aut (14:18).

Kraj prve četvrtine

10. minut - Pokušao je Zek Ledej za tri poena, ali bez uspeha. U napadu Hercegovca trojku je pogodio Marić (14:13)

9. minut - Odličnu kontru je imao Hercegovac, a to je iskoristio njihov plejmejker Todorić. Usledio je napad crno-belih i trojka Trifunovića (12:10). Žel Ledej je fauliran, a onda je pogodio oba slobodna bacanja (14:10)

8. minut - Imao je Radovanović ofanzivni skok,  a zatim je pogodio pod faulom. Nakon toga je bio precizan sa slobodnih bacanja (9:8)

7. minut - Grušanović je dodao Radovanoviću koji je promašio, usledila je kontra Partizana i poeni Uroša Trifunovića (9:5).

Foto: Starsportphoto

 

 

6. minut - Pokušao je Grušanović za tri poena iz velike daljine, zatim je loptu uhvatio Balša Koprivica.

5. minut - Pokušao je Todorić, ali odlično ga je blokirao Tristan Vukčević. Promašio je šut za tri poena Jaramaz u napadu Partizana. U novom napadu crno-belih precizan je bio Uroš Trifunović (6:5)

4. minut - Imao je šansu Partizan da ponovo stekne vođstvo, ali nisu se dobro organizovali crno-beli.

3. minut - Prvi poeni za Hercegovac. Pogodio je Brekić,  a u sledećem napadu pogodio je trojku za prvo vođstvo tima iz Gajdobre. S druge strane precizan je bio Jaramaz (5:4)

2. minut - Pokušao je Trifunović za tri poena, loptu je onda pokupio Koprivica i postigao prve poena za Partizan (2:0).

1. minut - Imao je prvo napad Partizan, a zatim je Brekić iz Hercegovca pokušao za tri poena, ipak bez uspeha. Lopta je došla do Balše Koprivice koji je istu prosledio napred.

19.43 - Navijači Hercegovca su stigli u Niš da podrže svoj omiljeni tim.

Foto: Informer

 

 

19.37 - Partizan večeras igra u specijalnim dresovima za Kup Radivoja Koraća.

 

 

19.30 - Košarkaši Hercegovca su juče stigli u Niš, a na svom Instagram profilu objavili su da će ih u dvorani podržati 400 ljudi iz Gajdobre.

 

 

19.20 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Partizana i Hercegovca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija