• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

21:28

Partizanov biser na meti Poljaka! Da li će ga crno-beli prodati?!

Starsportphoto

Partizan

Partizanov biser na meti Poljaka! Da li će ga crno-beli prodati?!

Podeli vest

Mladi fudbaler Samed Baždar (20) sviđa se sportskom sektoru Legije.

Otkako je talentovani ofanzivac ušao u prvi tim Partizana ne prođe nijedan prelazni rok da se ne povezuje sa odlaskom u neki inostrani klub. Ovoga puta, poljski mediji pišu da je za rođenog Novopazarca zainteresovan klub iz Varšave, a šansu da ga angažuje imaće do 22. februara, kada se zatvara "fudbalska pijaca" u ovoj zemlji.

Naime, Legija je nedavno Bešiktašu prodala Ernesta Mučija (22) za deset miliona evra i uveliko mu traži zamenu, a među kandidatima upravo je i Baždar.

Prvotimac crno-belih se ranije dovodio u vezu i sa Juventusom, Fiorentinom, Volfsburgom i Valjadolidom, ali je na kraju sve ostajalo na nivou priča i spekulacija.

Iako se od njega očekivalo da se mnogo ranije izbori za status startera, nije mu to polazilo za rukom, pa je dosad upisao 56 nastupa, uz četiri gola i tri asistencije. Ipak, trener Igor Duljaj ga je nedavno, nakon završenih priprema na kipru, nekoliko puta javno pohvalio, rekao da je "raščistio neke bubice u glavi" i da od njega očekuje da iskoristi svojih pet minuta.

Foto: Starsportphoto

Samed Baždar

S druge strane, portal "Mocart sport" je došao do saznanja da je priča oko Sameda i Legije tek u povoju i da nije realno da on ove zime napusti Topčidersko brdo.

Podsetimo, Baždar je dete kluba iz Humske, prošao je sve selekcije, a ugovor mu traje do 30. juna 2026. godine. Njegova cena na tržištu iznosi dva miliona evra, ali realna cena je mnogo veća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija