• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

00:01

Loše vesti za Partizan! Crno-beli silno oslabljeni u derbiju!

Starsportphoto

Partizan

Loše vesti za Partizan! Crno-beli silno oslabljeni u derbiju!

Podeli vest

Željko Obradović potvrdio da Alen Smailagić neće igrati u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Očekuje nas peti ovosezonski večiti derbi, ovoga puta vredan pehara. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaće se večeras u niškom "Čairu" (21.00, Arena premijum 1) u borbi za Kup Radivoja Koraća, a trener crno-belih Željko Obradović otkrio je da će u finalu biti lišen pomoći Alena Smailagića. 

Srpski reprezentativac propustio je duele protiv Hercegovca i Vojvodine, a zbog povrede neće biti u kombinaciji za susret sa crveno-belima. 

- Alen ima problema, imao je i temperaturu, loše se oseća i praktično ne postoji nikakva šansa da igra sutra, nažalost - rekao je Obradović. 

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Smailagić je na startu sezone kuburio zbog bolesti, nadovezala se povreda skočnog zgloba, a krilni centar sada je doživeo još jedan peh.

Stručni štab crno-belih od klasičnih centara na raspolaganju ima Frenka Kaminskog i Balšu Koprivicu, dok za poziciju "četvorke" konkurišu Zek Ledej i Tristan Vukčević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija