• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

18.02.2024

12:35

Informer saznaje! Evo u kakvom stanju je povređeni Saldanja! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Informer saznaje! Evo u kakvom stanju je povređeni Saldanja! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji strelac kluba iz Humske doživeo nezgodu na meču sa IMT-om!

Dobre vesti stižu ovog jutra iz Humske! Prema nezvaničnim informacijama Informera, povreda brazilskog napadača Mateusa Saldanje (24) nije teže prirode i on će koliko već sutra biti ponovo na treningu prvog tima!

Najbolji strelac Partizana u jučerašnjem meču protiv IMT-a doživeo je peh tokom prvog poluvremena, kada se uhvatio za zadnju ložu i nedugo zatim zatražio izmenu. Nije mu pomogla ni reakcija doktora, koji su mu bandažirali butni mišić. Brazilski centarfor je ubrzo napustio teren, a zamenio ga je Nemanja Nikolić.

Foto: Starsportphoto

 

 

U prvi mah je delovalo da je povreda teže prirode, budući da se radi o mišiću koji je čest problem u vrhunskom sportu. U klubu su s pravom bili zabrinuti, ali na sreću, utvrđeno je da poreda nije ozbiljnija i da bi Mateus već sutra mogao da trenira punim intenzitetom.

Ne treba posebno naglašavati koliko je Saldanja značajan za Partizan. Ove sezone postigao je 15 golova u Superligi, ukupno 16 u sezoni. Dakle, trebalo bi da bude spreman za naredno kolo protiv Radnika u Surdulici.

Na tom meču, ipak, neće biti njegovog kolege iz napada Nemanje Nikolića, koji će zbog nakupljenih žutih kartona morati da odradi suspenziju.

Imam informaciju šta je sa Saldanjom. On je dobio jak udarac u zadnju ložu tokom prvog poluvremena, videćemo kakvo je stanje. Ono što me takođe brine je to što je Nemanja Nikolić dobio četvrti žuti karton i zato sigurno neće igrati protiv Radnika u Surdulici - rekao je juče Duljaj.

Ovo je bio trenutak kada se povredio Brazilac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija