• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

08.03.2024

11:47

Da li će Marković biti spreman za derbi? Oglasio se kapiten Partizana!

Starsportphoto

Partizan

Da li će Marković biti spreman za derbi? Oglasio se kapiten Partizana!

Podeli vest

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, na pres konferenciji pred "večiti derbi" je izjavio da se nada da će biti spreman za okršaj s Crvenom zvezdom (subota 17.00).

Mnoge navijače crno-belog  kluba zabrinula je informacija da defanzivac Partizana možda neće biti spreman za duel sa večitim rivalom.

On je preskočio prethodni meč protiv Železničara iz Pančeva zbog bola u kolenu, a sada je progovorio o svom trenutnom stanju.

- Nisam trenirao sedam dana sa ekipom. Danas ću odraditi prvi ekipni trening i videćemo kako će to izgledati. Ja se nadam da ću biti spreman - poručio je kapiten Partizana.

Foto: Starsportphoto

Svetozar Marković

 

Pred Partizanom je veliki i težak zadatak ukoliko želi da nastavi istim tempom i zadrži lidersku poziciju na tabeli Superlige Srbije, pošto mu crveno-beli praktično "dišu za vrat" sa bodom manje. 

- Očekivanja su kao i uvek. Pred nama je veoma teška utakmica, baš kao što je bila i prethodni put u decembru. Moramo da se pripremimo maksimalno i da na terenu damo sve od sebe - podvukao je štoper crno-belih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizan ponizio Zvezdu, pa crveno-beli servirali hladnu osvetu! Mogu li Saldanja, Ndijaje i društvo da ponove ovo?! (VIDEO)
Fudbal

Partizan ponizio Zvezdu, pa crveno-beli servirali hladnu osvetu! Mogu li Saldanja, Ndijaje i društvo da ponove ovo?! (VIDEO)

Šalovi i barjaci su spremni dok navijači kao zapete puške čekaju 172. večiti derbi, koji odavno nije imao veći ulog. Stariji simpatizeri Crvene zvezde i Partizana sa setom pričaju o vremenima kada su golgeteri punili mreže rivala, dok mlađe generacije ne znaju kako igleda kada voljeni tim postigne više od tri gola u najvećoj utakmici srpskog fudbala. Hoće li sutra na "Marakani" (17.00, Arena Premijum 1) biti svedoci spektakla i goleade, ili uspavanke kakvoj su često svedočili minulih godina, saznaćemo uskoro.

08.03.2024

14:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija