• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

17.03.2024

12:30

Remi u Lučanima! Mladost i Partizan podelili po bod

Starsportphoto

Partizan

Remi u Lučanima! Mladost i Partizan podelili po bod

Podeli vest

Fudbaleri Mladosti I Partizana odigrali su nerešeno rezultatom 1:1 utakmicu 26. kola Superlige Srbije!

Crno-beli se trenutno nalaze na drugom mestu domaćeg šampionata sa dva boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

S druge strane Mladost iz Lučana se trenutno nalazi na sedmoj poziciji sa deset pobeda, šest remija i devet poraza.

Mladost-Partizan 1:1(1:0) 

Stadion: FK Mladost

Sudija:Predrag Janjuš

Golovi: Bojić (44)

Žuti karton:Pejović

Mladost:Stamenković – Varjačić, Andrić, Cvetinović, Joksimović, Udovičić – Pejović, Tumbasević, Veličković(Od 83 Žunić) – Ćirković, Bojić(Od 64 Eze).

Trener.Tomislav Sivić

Partizan: Jovanović – Stojković(Od 64 Filipović), Kovačević, Marković, Antić – Ovusu, Kastiljo(Od 46. Natho) – Severina(Od 55. Kalulu), Zahid, Goh – Baždar(Od 46. Nikolić).

Trener:Igor Duljaj

 

UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE

90. minut - Sudijska nadoknada će trajati četiri minuta 

84. minut - Dolazi Partizan do izjednačenja! Strelac je Nemanja Nikolić! Ipak najzaslužniji za pogodak je Zahid koji je prošetao protivničku odbranu, a zatim je napadač završio posao

81. minut -.Zakasnio je Nemanja Nikolić na centaršut svog saigrača

76. minut - Velika prilika za Kalulua, ali nije se dobro snašao snašao u šesnastercu domaćeg tima. Neverovatno je koliko promašaja ima Partizan!

68. minut - Tek što je ušao u igru! Eze je  mogao  da bude heroj Mladosti! Imao jedan na jedan sa Jovanović, ali spetljao se i promašio

Foto: Starsportphoto

 

 

60. minut - Nova prilika za Madost! Ćirković je odlično reagovao glavom, međutim lopta je otišla pored gola

57. minut - Stamenković je danas posebno motivisan! Odbranio je odličan šut Kalulua, a zatim su defanzivci Mladosti intervenisali.

55. minut - Malo je falilo da Mladost poveća brednost! Lopta je stigla Udovičića, ipak šutirao je pored gola!

50. minut - Prva šansa za Mladost u drugom poluvremenu! Sa ivice šenaesterca Udovičić je uputio šut iznad gola

Foto: Starsportphoto

 

 

48. minut - Pao je Aranđel Stojković u šesnaestercu Mladosti, ali sudija je odlučio da nije u pitanju prekršaj

47.minut - Odmah je zapretio Partizan! Severina je uputio centaršut, Natho je potom uputio loptu ka golu, ali odlično je odbranio Stamenković!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Duljaj je napravio duplu izmenu! Nikolić je ušao umesto Baždara, a Natho je zamenio Kastilja!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Mladost je stigla do gola! Strelac je Petar Bojić! Varjačić je centrirao na drugu stativu, a potom je Bojić prevario Stojkovića i Kovačevića i spretno smestio loptu u mrežu! ž

43. minut -Fenomenalno je raspoložen Stamenković danas, skinuo je loptu bukvalno s glave Severini!

40. minut -Odlična kontra Partizana, ipak desila se komplikacija kada je lopta došla do Zahida, tako da je Stamenković uspešno intervenisao.

36. minut - Ne koristi Partizan dobre šanse. Odlično su kreirali napad, zatim je loptu dobio Baždar i bio je jedan na jedan sa Stamenkovićem, ali šutirao je preko gola

Foto: Starsportphoto

 

 

35. minut - Nova šansa za Partizan posle prekida, ovaj put je bezuspešno pokušao Aranđel Stojković, lopta je otišla preko gola.

31. minut - Najozbiljija šansa za Partizan! Primio je loptu Goh, uputio je šut sa 20 metara, ali ipak lopta je otišla preko gola, nije morao Stamenković da interveniše

26. minut - Fenomenalno je raspoložen danas igrač Mladosti, Veličković. Ipak, uspeli su da mu oduzmu loptu igrači Partizana

24. minut - Veličković  je imao veliku šasnu! Iz kontre je povukao loptu, bio je jedan na jedan sa Jovanović, ipak golman Partizana je odbranio

22. minut - Dva puta su sada igrači Mladosti zapretili. Prvo posle kornera, a zatim odbijanca, ipak nije bilo mnogo opasnosti po gol crno-belih

Foto: Starsportphoto

 

 

18. minut - Prva šansa za Mladost iz Lučana! Šutira je Veličković, ali brani Jovanović

17. minut - Novi korner za crno-bele! Išla je lopta na prvu stativu, prvi do nje je stigao Ovusu, ali nije se dobro snašao.

13. minut - Prvi korner za Partizan.  Dobro se snašao Zahid, udario je loptu glavom, međutim još jedna sjajna intervencija Saše Stamenkovića.

12. minut - Ponovo je lopta stigla do Severine. Pokušao je reprezentativac Kurasaoa da zalomi protivnik, međutim nije uspeo us svojoj nameri.

Foto: Starsportphoto

 

 

8. minut - Ponovo je agresivan Partizan, sve šanse za sada idu preko Ksandera Severine.

7. minut - Severina je šutirao, ali vrlo lako je to odbranio  Saša Stamenković

4. minut - Ovusu je ukrao loptu protivnicima, prosledio ju je Baždaru, a on je dodao Severini, međutim u tom trenutku su dobro reagovali defanzivci Mladosti.

1. minut - Utakmica je počela

13.24 - Nije baš prevelika posećenost u Lučanima!

Foto: Starsportphoto

 

 

13.18 - Igor Duljaj: Bili smo i jesenas prvi, pa drugi, pa ponovo prvi, ali nikada nismo pričali o tome. Stojimo iza toga da je svaka sledeća utakmica najvažnija, jer može tri boda da vam donese ili odnese. Evropska karta i perspektiva Partizana – to su ciljevi. Ne odustajemo od borbe za prvo mesto, ali ja kao trener nisam obećavao da moramo da osvojimo titulu. Ali, to ne znači da se nećemo boriti. Samo ime Partizan je simbol za borbu

Foto: Starsportphoto©

 

 

13.12- Mladost iz Lučana je poslednji put pobedila Partizan 2021. godine rezultatom 1:0.

13.08 - Partizan trenutno ima pet vezanih pobeda kada su u pitanju dueli s Mladosti iz Lučana.

12.54 - Zanimljivo je da obe ekipe ulaze u ovaj meč iz poraza. Partizan je poražen na domaćem terenu od Napretka sa 1:0, dok je Mladost u gostim savladan od strane TSC-a sa 4:1.

Foto: Starsportphoto

 

 

12.45 - Partizan je apsoultni favorit po kladionicama. kvota na crno-bele 1.50, a na tim iz Lučana je 5.80.

12.30 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Partizana i Mladosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija