• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

21.03.2024

19:30

KRAJ: Real slavio u Beogradu, Partizan se držao u prvom poluvremenu!

Starsportphoto©

Partizan

KRAJ: Real slavio u Beogradu, Partizan se držao u prvom poluvremenu!

Podeli vest

Uživo pratite meč 31. kola Evrolige između Partizana i Real Madrida.

PARTIZAN - REAL MADRID  76:88 (13:13, 18:20, 23:35, 22:20)

Grad: Beograd

Dvorana: Beogradska arena

Sudije: Fernando Roča, Jakub Zamojski, Rain Perandi

Partizan: Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo

Real Madrid: Kozer, Abalde, Kampaco, Gonzales, Hezonja, Alosen, Dek, Poarije, Tavares, Jabusele, Ndijaj, Musa

 

UŽIVO:

ČETVRTA ČETVRTINA:

KRAJ! 

40. minut - Poentira Džejms Naneli u tranziciji i smanjuje na deset razlike, to bi bilo to od večerašnje utakmice - 76:88!

39. minut - Forsira sada Kevin Panter i promašuje dve trojke, nešto više od minuta ostalo je do kraja - 74:86. 

38. minut - Još poena za Kevina Pantera koji poentira preko Geršona Jabuselea i koristi dodatno slobodno bacanje. Prethodno je sa poludistance precizan bio Gabrijel Dek - 74:84! 

38. minut - PANTEEEEEER! Sedam vezanih poena za kapitena Partizana koji smanjuje prednost Reala, ali deluje da se prekasno upalio iskusni Amerikanac - 71:82!

Foto: Starsportphoto©

 

37. minut - Neverovatno... Sada istom merom uzvraća Mario Hezonja na drugoj strani pošto pogađa uz faul Nanelija i koristi dodatni penal - 66:82. Ima hrvatski internacionalac već 25 poena na svom kontu. 

37. minut - NAPOKON! Dobar potez Kevina Pantera koji je probio Fabijena Kozera i pogodio uz faul, a potom realizovao dodatno slobodno bacanje - 66:79. 

36. minut - Sada greši Bruno Kaboklo pošto je u borbi za skok faulirao Gabrijela Deka i poslao Argentinca na liniju penala, a ovaj to bez problema koristi - 63:79. 

36. minut - Dobro je delovala odbrana Partizana, a onda iz nemoguće pozicije pogađa Gabrijel Dek - 63:77!

36. minut - Još poena za Džejmsa Nanelija koji je jedini raspoložen u ovim momentuma u taboru crno-belih - 63:75!

35. minut - Koriste crno-beli i dodatni napad zbog Poarijevog faula pošto je Francuz uz kontant zaustavio i Nanelija. Amerikanac siguran sa linije slobodnih bacanja - 61:75!

34. minut - Nesportski faul Vensana Poarijea koji je nogama zaustavio kontru Real Madrida! Nažalost, ne koristi to Doužer pošto je bio polovičan sa linije penala - 59:75!

34. minut - Još jedan faul Kevina Pantera kojim šalje Jabuselea na liniju penala, a Francuz pogađa oba slobodna bacanja - 58:75!

33. minut - Prekida Džejms Naneli seriju gostiju u "Beogradskoj areni", ali uzalud... Mario Hezonja se poigrava sa Kevinom Panterom, sada je naterao kapitena Partizana da ga faulira - 58:73. 

Foto: Starsportphoto©

 

32. minut - Nastavlja se serija Marija Hezonje, peta trojka za hrvatskog reprezentativca sada preko ruke Kevina Pantera + 17 za Real i još jedan tajm-aut Željka Obradovića - 56:73!

32. minut - Napokon nešto dobro u režiji Kevina Pantera koji poentira nakon prodora, na drugoj strani dobra odbrana crno-belih, ali uzalud... Poarije kupi ofanzivni skok i vraća loptu u obruč - 56:70!

31. minut - Nižu se promašaji Partizana, sada je neprecizan bio Bruno Kaboklo, na sreću crno-belih ne uspeva to da kazni Kozer. 

TREĆA ČETVRTINA: 

30. minut - Au... Promakla je svima greška crno-belih u finišu deonice, loptu je uspeo da ukrade Fabijen Kozer i uveća prednost Reala - 54:68!

30. minut - Stotinak sekundi bilo je potreno Realu da stekne 10 poena prednosti, razigrao se Kampaco i sam poentirao posle prodora - 54:64. Na drugoj strani promašaj Doužere, za kraj deonice poentira Vensan Poarije. 

29. minut - Novi promašaj crno-belih, surova kazna preko Fabijena Kozera, ponovo u režiji Kampaca! Francuz je sam ostao pod košem Partizana nakon prodora plejmejkera Real Madrida - 54:62!

29. minut - Maksimalna prednost Reala večeras nakon trojke Marija Hezonje, još jednom je sve sam uradio Fakundo Kampaco i u ćošku pronašao samog Hrvata - 54:60! Mora tajm-autom da reaguje Željko Obradović. 

Foto: Starsportphoto©

 

28. minut - I ponovo isto... Trojka Partizana - trojka Reala! Precizan je bio Bruno Kaboklo, na drugoj strani Fakundo Kampaco koji vezuje pet poena, a potom beleži i asistenciju za Tavaresa nakon devetog promašaja Pantera - 54:57!

27. minut - Simultanka Bruna Kabokla koji poentira preko Tavaresa, vraća to Fakundo Kampaco prvim poenima na večerašnjem susretu pored Pantera - 51:52!

26. minut - Daleko efikasnije u nastavku susreta, sada je Avramović prelako prošao pored Kampaca i iznudio faul Eda Tavaresa, ali pogađa samo jedno bacanje. Na drugoj strani silovito zakucavanje centra Reala - 49:50!

26. minut - Fantastična predstava Frenka Kaminskog, sada je sa niskog posta napao Eda Tavaresa i nakon "piruete" lagano poentirao pod košem - 48:48!

25. minut - Preokret Real Madrida, koriste sve poklone "blankosi", sada je sam ostao Geršon Jabusele i kaznio Panterov promašaj - 46:48. 

25. minut - Ponovo na liniju penala ide Mario Hezonja i još jednom je siguran Hrvat, na drugoj strani svoju seriju promašaja nastavlja Kevin Panter - 46:45. 

24. minut - BUM! BUM! BUM! Još jedna trojka Frenka Kaminskog koji maksimalno koristi svoje prednosti u odnosu na Tavaresa - 46:43!

24. minut - Diže Aleksa Avramović prednost Partizana nakon novog prodora i lepo polaganja, ali na drugoj strani trojku pogađa Mario Hezonja - 43:43. 

Foto: Starsportphoto

 

23. minut - Naivan koš prima Partizan, direktno iz auta proigran je Fabijen Kozer koji je siguran pod košem, ali na drugoj strani vraća Bruno Kaboklo nakon ofanzivnog skoka - 41:40. 

22. minut - KAMINSKIIIIIIIII! Druga trojka Partizana na startu treće deonice, precizan je bio Frenk Kaminski - 39:38!

22. minut - Nova greška Kevina Pantera koji je faulirao Marija Hezonju u lošem momentu, Hrvat pogađa uz prekršaj, ali ne koristi dodatno slobodno bacanje. Prethodno je precizan pod košem Reala bio Frenk Kaminski - 36:38!

21. minut - Neverovatno... Kada god Partizan pogodi trojku stigne odgovor sa druge strane. Sada je precizan bio Avramović, vraća to Geršon Jabusele - 34:36!

21. minut - Uspešno su se crno-beli odbranili na startu drugog poluvremena, a da stvar bude bolja faul u napadu pravi Edi Tavares. 

DRUGA ČETVRTINA: 

20. minut - Vodi Real u finišu prvog poluvremena, kupi Gabrijel Dek ofanzivni skok nakon promašaja Hezonje i vraća loptu u koš - 31:33. Još jedan tajm-aut za Željka Obradovića koji želi da nacrta poslednji napad Partizana u drugoj deonici. 

Foto: Starsportphoto©

 

19. minut - Neverovatno... Iz nemoguće pozicije pogađa Gabrijel Dek i vraća rezultatski egal u "Beogradskoj areni". Faulirao ga je Ponitka, a Argentinac pogodio penal za 31:31. 

19. minut - NANELIIIIIIII! Vuče iskusni bek Partizan u ovim momentima pošto je poentirao uz faul Gonzalesa i iskoristio dodatno bacanje - 31:28!

18. minut - Bolja reakcija Reala nakon Obradovićevog tajm-auta, crno-beli ne koriste svoj napad, a u kontri poentira Fabijen Kozer i poravnava rezultat - 28:28!

18. minut - Raspalio je Naneli "Beogradsku arenu" pogotkom za tri poena, ali vrlo brzo euforiju stišava Mario Hezonja koji uzvraća istom merom - 28:26. Stala je odbrana Partizana, odmah tajm-autom reaguje Željko Obradović.

17. minut - Džanan Musa, Geršon Jabusele i Fakundo Kampaco imaju po dva faula, problemi za Real se nastavljaju, na pravi način koriste to crno-beli i preko Nanelija uvećavaju svoju prednost - 25:23!

16. minut - Polovičan učinak Marija Hezonje sa linije penala nakon faula Frenka Kaminskog - 23:22!

15. minut - Trojka Aleksa Abaldea koji je ostao sam, a na drugoj strani silovito zakucavanje Alekse Avramovića koji održava vođstvo Partizana - 23:21!

15. minut - Veliku borbu pod košem sa Tavaresom vodi Kaminski i za sada je dobija! Amerikanac je uhvatio ofanzivni skok i iznudio drugi faul Jabuselea, a potom pogodio dva slobodna bacanja 21:21. 

Foto: Starsportphoto©

 

14. minut - Dobar potez Alekse Avramovića koji, nažalost, nije krunisan polaganjem. Povukao je Alosen kontru i kao na tacni poslužio Eda Tavaresa za prekid Partizanove serije - 19:18!

13. minut - Ima Real Madrid pod košem Edija Tavaresa, ali crno-beli imaju Frenka Kaminskog. Amerikanac sada posterizuje gorostasa sa Zelenortskih ostrva. Na drugoj strani ga bez faula zaustavlja i otvara kontru za Džejmsa Nanelija koji lagano poentira - 19:16!

12. minut - Greška Alekse Avramovića koji je ljut što nad njim nije sviran faul na liniju penala šalje Džanana Musu. Pogađa šuter Reala sva tri slobodna bacanja - 15:16!

11. minut - Propisno se obrukao Edi Tavares pošto je imao lagano zakucavanje, ali je uspeo da promaši. Mnogo sreće za Partizan, a na drugoj strani Frenk Kaminski donosi novu prednost crno-belima - 15:13!

PRVA ČETVRTINA: 

10. minut - Hladan tuš u režiji Marija Hezonje! Krilo Reala pogađa trojku sa deset metara uz zvik sirene - 13:13!

Foto: Starsportphoto

 

10. minut - Ponovo je Musa "proplivao" nakon finte, ovoga puta Danila Anđušića! Faulirao je reprezentativac Bosne i Hercegovine šutera Partizana koji koristi tri slobodna bacanja i donosi crno-belima prednost- 13:10!

10. minut - Predivan potez Alekse Avramovića koji je fintom izbacio Džanana Musu, a potom lagano položio loptu u koš Reala, nerešeno je - 10:10!

9. minut - Uveo je Ćus Mateo Geršona Jabuselea na parket, izazvalo je to reakciju tribina, ali Francuz sa niskog posta realizije napad Reala. Na drugoj strani precizan je Bruno Kaboklo u tranziciji - 8:10!

8. minut - Prekida Partizan seriju Real Madrida pošto je Fabijen Kozer sapleo Kevina Pantera. Kapiten crno-belih polovičan je sa linije penala, "blankosi" imaju koš prednosti na isteku osmog minuta u "Beogradskoj areni" - 6:8. 

7. minut - Prvi put na parketu je Edi Tavares, odmah toranj u reketu Reala postiže poene pod košem, nije mogao da mu parira Bruno Kaboklo. Na drugoj strani promašaj Ognjena Jaramaza - 5:8!

6. minut - Nastavlja se prazan hod Partizana, ne uspevaju crno-beli da pronađu put do koša Reala, sada je sa velike udaljenosti na isteku napada šutirao Bruno Kaboklo, ali koša nema. 

Foto: Starsportphoto

 

5. minut - Sa devet metara je pokušao kapiten Partizana i ponovo nije pogodio, surova kazna na drugoj strani pošto u kontri zakucava Mario Hezonja za prvo vođstvo Reala večeras - 5:6!

5. minut - Šteta... Nije dobro Panter ušao u utakmicu, sada je čistu loptu poslao u ruke Fakundu Kampacu, Argentinac otvara kontru i asistira Kozeru koji je fauliran, a potom sa linije penala smanjuje prednost crno-belih - 5:4!

4. minut - Problem za Partizan su dva rana faula Pi-Džeja Doužera, sada je Amerikanac na liniju penala poslao Vensana Poarijea, koristi to centar Reala i donosi prve poene svojoj ekipi - 5:2!

3. minut - Četvrti promašaj Reala za tri poena, kažnjava to Kevin Panter koji je u tranziciji napao Gabrijela Deka i poentirao pod košem - 5:0!

3. minut - Nakon pogotka Kaminskog nižu se promašaji na obe strane, dobra odbrana Partizana na startu meča. Imali su crno-beli priliku da uvećaju prednost nakon ofanzivnog skoka Pi-Džej Doužera pošto je Amerikanac napravio faul u napadu. 

2. minut - KAMINSKIIIIIIII! Eksplodirala je "Arena", a da utakmica nije pošteno ni počela, centar crno-belih pogađa za tri poena - 3:0!

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad na meču za Partizan, ali nije bio precizan Frenk Kaminski! Na drugoj strani Hezonja diže za tri poena u ranoj fazi napada i ne pogađa - 0:0! 

 

Foto: Starsportphoto©

 

20:24 - Počelo je zvanično predstavljanje dveju ekipa. 

20:20 - Ovacije za trenera Željka Obradovića koji je u najavi utakmice rekao da će njegova ekipa morati da odigra bez greške ukoliko želi da savlada "blankose". 

20:19 - Kompletni sastavi Partizana i Real Madrida za večeras! 

Foto: Informer

 

20:13 - Ne prestaje skandiranje na račun Geršona Jabuselea zbog svega što se desilo prošle sezone u četvrtfinalnoj seriji. Francuz je tada rvačkim zahvatom srušio i povredio Dantea Egzuma. 

 

 

20:09 - Evo na parketu i košarkaša Partizana, ogromne ovacije za izabranike Željka Obradovića! 

20:05 - Salva zvižduka i uvreda dočekala je košarkaše Reala na startu zagrevanja, naravno, najviše na račun Gerošna Jabuselea. 

 

 

19:58 - Ni večeras Željko Obradović ne računa na Zeka Ledeja koji je u Americi zbog smrti oca, a van sastava je i Džejlin Smit. 

19:49 - Navijači Partizana pamte prošlu sezonu i četvrtfinalne mečeve protiv Real Madrida. Crno-beli su tada iz španske prestonice doneli dve pobede, u "Beogradskoj areni" bio je potreban jedan trijumf za plasman na F4, ali je "kraljevski klub" okrenuo rezultat, kasnije postao šampion Evrope. 

19:41 - Crno-beli u duel sa Realom ulaze u dobrom raspoloženju pošto su u utorak savladali Baskoniju i tako značajno uvećali šanse da se nađu u plej-inu Evrolige. 

19:35 - Ovacije za Marija Hezonju! Hrvatski reprezentativac već neko vreme se pominje kao potencijalno pojačanje Partizana, javno je hvalio "grobare" koji su mu se odužili u "Beogradskoj areni". 

 

 

19:30 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 31. kola Evrolige između Partizana i Real Madrida. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija