• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

24.03.2024

16:05

KRAJ: Partizan savladao Studentski centar!

Starsportphoto©

Partizan

KRAJ: Partizan savladao Studentski centar!

Podeli vest

Uživo pratite meč 24. kola ABA lige između Studentskog centra i Partizana.

STUDENTSKI CENTAR - PARTIZAN  78:84 (26:20, 15:18, 17:25, 20:21)

Grad: Podgorica

Dvorana: Morača

Sudije: Damir Javor, Josip Radojković, Luka Kardum

Studentski centar: Bogavac, Pavlićević, Vučeljić, Hadžibegović, Baćović, Ivišić, Dokins, Drobnjak, Drežnjak, Todorović, Kapusta, Mirković

Partizan: Smit, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo

 

 

UŽIVO: 

ČETVRTA ČETVRTINA: 

40. minut - Stavlja Borna Kapusta tačku na meč pogotkom za tri poena - 78:84!

39. minut - Prekida seriju Partizana Hadžibegović, prvi poen  za Bosanca još od uvodnih minuta. Ipak, kratko je trajala radost domaćih, novi poeni za Koprivicu i Pantera - 73:84!

38. minut - Sjajna akcija crno-belih koju je zakucavanjem krunisao Balša Koprivica! Zadovoljan je Željko Obradović - 69:80!

37. minut - Novi poeni za Kevina Pantera, Partizan je na maksimalnih +9 - 69:78!

36. minut - Siguran je na jednoj strani Igor Drobnjak, a na drugoj Džejms Naneli. Amerikanac je najefikasniji u sastavu Partizana večeras - 68:76!

35. minut - Polovičan učinak Mirkovića sa linije penala, na drugoj strani Alen Smailagić poentira - 66:74! Deluje da Partizan u  ovim momentima rešava pitanje pobednika...

Kratak prekid u "Morači" budući da se jedan red svetala ugasio. 

34. minut - Raspucao se Kevin Panter kada je domaćin počeo da topi prednost Partizana i vezao četiri poena. Crno-beli su ponovo na +6 - 65:71!

Foto: Starsportphoto

 

33. minut - Nesportski faul Smailagića koji je nehotice laktom udario Drežnjaka. Hrvatski košarkaš pogađa slobodno bacanje - 64:67!

32. minut - Napao je Panter u tranziciji Drežnjaka i pogodio, a onda Hrvat uzvraća istom merom i imaće dva penala pošto ga je faulirao Alen Smailagić. Siguran je plejmejker SC - 63:67!

31. minut - Poenima Džejmsa Nanelija PArtizan otvara poslenji period na večerašnjoj utakmici, ali na drugoj strani za tri pogađa Mirković - 61:65!

TREĆA ČETVRTINA: 

30. minut - Uspeva Partizan da dobije treću četvrtinu sa osam razlike i tako u poslednji kvartal uđe sa vođstvom - 58:63!

29. minut - Koprivica predvodi crno-bele u Podgorici, centar Partizana vezuje četiri poena u finišu treće četvrtine i donosi svom timu osetniju prednost pred poslednji kvartal - 56:61!

28 minut - Pogađa za tri poena Kevin Panter, ali na drugoj strani istom merom uzvraća Obri Dokins - 54:57!

27. minut - Skupa greška Balše Koprivice koji je napravio nesportski faul kako bi zaustavio kontru domaćina. Borna Kapusta pogađa dva poena, a Podgoričani korite i dodatni posed pošto je Baćović fauliran u borbi za loptu - 51:54!

26. minut - Serija Obrija Dokinsa se nastavlja, šuter SC-a pogađa dva puta je bio prvi u kontri, ali vraća to Koprivica - 48:54!

25. minut - NANELIIIIIIIII! Ostao je Amerikanac sam u uglu i pogodio za tri poena, raste prednost Partizana - 44:52!

24. minut - Još lakih poena za Koprivicu koji pravi ogromne probleme odbrani Studentskog centra, na drugoj strani istom merom uzvraća Obri Dokins - 46:49!

23. minut - Pogađa Obri Dokins sa poludistance, ali dobija tehničku zbog flopinga. Koristi to Naneli i postiže dodatno bacanje, a potom novi poeni za Koprivicu - 44:47!

Foto: Starsportphoto

 

22. minut - Partizan vodi! Još jedna dobra odbrana crno-belih, u kontri je bio prvi Koprivica i zakucao preko Baćovića - 41:42! 

21. minut - Raspoložen je Džejms Naneli na startu drugog poluvremena, Amerikanac je prvo odigrao čistu odbranu protiv Drežnjaka, a potom pogodio sa poludistance - 41:40. 

DRUGA ČETVRTINA: 

20. minut - PANTEEEEEEER! Fantastičan potez Partizanovog kapitena koji pogađa uz faul i koristi dodatno slobodno baacnje. Ipak, tačku na prvo poluvreme stavlja Obri Dokins - 41:38!

19. minut - Mini serija Studentskog centra, prvo je precizan bio Ivišić, a potom nakon greške Nanelija u kontri loptu u koš polaže Hadžibegović - 39:35!

18. minut - Mnogo sreće za crno-bele pošto je Alen Smailagić uspeo da poentira iz teške situacije za novi egal - 35:35!

17. minut - Šteta... Ponovo je Ponitka ukrao čistu loptu, ali ne koristi Partizan napad već otvara kontru za domaćina koju Tomislav Ivišić završava zakucavanjem - 35:33!

17. minut - PONITKAAAAAA! Fantastična reakcija Poljaka u odbrani, a potom atraktivno zakucavanje u napadu! Nerešeno je u "Morači" - 33:33!

16. minut - Prekida Džejms Naneli seriju promašaja pošto je bio precizan sa linije penala nakon faula Dokinsa, istopio je Partizan prednost domaćeg sastava - 33:31!

15. minut - Rikošet pod košem Partizana, ne uspeva domaći sastav iz tri pokušaja da postigne koš ali ni na drugoj strani nije bio precizan Kevin Panter. 

14. minut - Dobra reakcija Partizana nakon tajm-auta! Serija 4:0 u režiji crno-belih preko Kabokla i Doužera, sada minut predaha traže sa klupe Studentskog centra - 33:28!

Foto: Starsportphoto©

 

13. minut - Novi laki poeni za Baćovića pod košem, ljut je Željko Obradović zbog slabe odbrane svog tima i reaguje još jednim tajm-autom - 33:24!

12. minut - Na jednoj strani precizan je Jaramaz, na drugoj Igor Drobnjak, ne uspeva Partizan da se odbrani u "Morači" - 31:24!

11. minut - Još jedna trojka za SC na startu druge četvrtine, Luka Bogavac je bio precizan,  na drugoj strani vraća Džejms Naneli - 29:22!

PRVA ČETVRTINA: 

10. minut - Mnogo sreće za Partizan na isteku prvog perioda, Kaminski dobija poklon od Baćovića koji ga je bez potrebe faulirao. Siguran je centar crno-belih sa linije slobodnih bacanja - 26:20!

9. minut - Slaba odbrana crno-belih, sve polazi za rukom domaćem sastavu, sada je dva penala dobio David Mirković i vratio maksimalnih +8 za "studente" - 26:18!

9. minut - Uspeva Kevin Panter da prekine seriju Studentskog centra poenima sa poludistance, ali na drugoj strani prvi poeni za Matea Drežnjaka - 24:18!

8. minut - Nastavlja se niz domaćeg tima, sada je Vasilije Baćović nadmudrio Bruna Kabokla i pogodio uz faul Brazilca, pogađa centar Podgoričana i dodatno bacanje - 22:14!

7. minut - Serija Studentskog centra 6:0 u režiji Obrija Dokinsa, sada je Amerikanac bio prvi u kontri i lagano zakucao preko Anđušića. Mora da reaguje tajm-autom Željko Obradović - 19:14!

6. minut - Loša reakcija Balše Koprivice u odbrani, koristi to Borna Kapusta i postiže prve poene večeras - 15:14!

Foto: Starsportphoto

 

6. minut - ANĐUŠIIIĆ! Sjajan potez šutera Partizana koji je fintom izbacio Hadžibegovića, prošao do koša i pogodio uz faul, ali ne koristi Anđušić i dodatno bacanje - 13:14!

5. minut - Raspucan je Obri Dokins na startu meča, nova trojka za Amerikanca, potom loš šut Uroša Trifunovića, ali na sreću crno-belih ne koristi to Studentski centar - 13:12!

4. minut - Naivan faul Bruna Kabokla koji poklanaj tri penala Hadžibegoviću, a reprezentativac Bosne i Hercegovine pogađa dva - 10:9!

3. minut - Još jedna trojka za domaći tim, precizan je bio Dokins, prethodno se u srelce upisao i Balša Koprivica. Usledio je još jedan lep napad Partizana koji završava Uroš Trifunović - 6:9!

2. minut - Ponovo crno-beli koriste visinsku prednost Bruna Kabokla, Brazilac je sada pametno sačekao i u uglu pronašao samog Anđušića koji pogađa za tri poena, ali vraća na drugoj strani Hadžibegović - 3:5!

1. minut - Utakmica je počela, odmah je Bruno Kaboklo iskoristio "mis meč" situaciju protiv Borne Kapuste i lagano zakucao loptu u koš - 0:2! 

 

16:50 - Jedna izmena u odnosu na tim koji je nastupio protiv Real Madrida! Van sastava ostao je Aleksa Avramović kako bi se odmorio pred naredne izazove u Evroligi, a na parketu  će biti DŽejlin Smit. 

16:27 - Željko Obradović je u najavi utakmice istakao kako njegovu čeka zahtevan meč u Podgorici nakon dva teška ispita u Evroligi. 

- Ritam utakmica se nastavlja, na redu je ABA liga. Menjamo čip kao i uvek, uz maksimalno poštovanje prema Studentskom centru. O njima se sve zna, u pitanju je ekipa koja zaista igra veoma dobro, napravili su podvig osvajanjem Kupa Crne Gore i zaslužuju maksimalno poštovanje - rekao je Obradović. 

16:16 - Partizan duel u "Morači" dočekuje nakon polovičnog učinka u Evroligi prošle nedelje. Crno-beli su prvo savladali Baskoniju, a potom doživeli poraz u duelu sa Real Madridom. 

16:12 - Studentski centar ove sezone naneo je jedan poraz Partizanu i to u finalu Superkupa ABA lige! Bilo je to na startu takmičarske godine, ali je sastav podgoričke ekipe značajno promenjen u odnosu na taj duel. 

16:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 24. kola ABA lige između Studentskog centra i Partizana. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija