• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

08.04.2024

21:16

Obradović digao ruke od Evrolige: Da se što bolje spremimo za Igokeu!

Starsportphoto©

Partizan

Obradović digao ruke od Evrolige: Da se što bolje spremimo za Igokeu!

Podeli vest

Naredni period ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za mečeve koji nas čekaju u plej-ofu ABA lige, poručuje Obradović.

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Zadar rezultatom 113:74 u utakmici poslednjeg 26. kola ABA lige. Crno-beli sa skorom 20-6 ulaze u plej-of kao drugoplasirani i čeka ih Igokea, dok je Zadar sa učinkom 14-12 završio na šestoj poziciji i slede mu dueli protiv Budućnosti. Aleksa Avramović bio je najefikasniji sa 18 poena, Dželejn Smit ubacio je 16, Džejms Naneli ubacio je 14, a Kevin Panter 13 poena.

Nakon utakmice trener Željko Obradović iskoristio je priliku da pohvali igru svog tima i najavi četvrtfinale sa Igokeom. 

- Hvala navijačima koji su danas došli, znamo da je bila bez rezultatskog značaja, ali smo odigrali ozbiljno. Momci su delovali sveže, ispred nas je plej-of. Imamo tu utakmicu u Evroligi, a nakon toga nas čeka Igokea, izgubili smo od njih u Beogradu. Moramo da iskoristimo naredni period da se što bolje spremimo za ono što nas čeka u plej-ofu ABA lige - poručio je Željko Obradović. 

Foto: Starsportphoto©

 

Crno-bele uu petak očekuje duel protiv Valensije u poslednjem kolu Evrolige. Ipak, rezultatski značaj utakmice zavisiće od učinka Crvene zvezde u Istanbulu, a eventualna pobeda večitog rivala omogućila bi Partizanu da se trijumfom pred domaćim navijačima domogne mesta u plej-inu elitnog takmičenja. 

- Nemam šta da komentarišem... Spremam utakmicu protiv Valensijem, moramo da pokažemo poštovanje prema sebi, navijačima i protivniku. Kako god da bude, igraćemo sa najvišom ambicijom tu utakmicu, to je najviše što možemo da uradimo - poručio je strateg Partizana.

Sve su prilike da će naredne sezone deo regionalnog takmičenja biti i Dubai. Dodaje Obradović da je odluka na klubovima kao i da on u to nema pravo da se meša. 

- Pitali su me već to, nemam komentar. Ne zanima me to, tu odluku donose klubovi na sastancima. Kako se dogovore - tako će biti. Niko me nije pitao za mišljenje, a i ne treba da me pita - podvukao je Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija