• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.05.2024

12:05

"Grobari" na nogama! Pada potpis u Partizanu

Starsportphoto

Partizan

"Grobari" na nogama! Pada potpis u Partizanu

Podeli vest

Džejms Naneli je ove sezone bio jedan najkonstantniji igrač, pa Partizan želi da zadrži Amerkanca, ali ima jedan uslov.

Kako saznaje izraelski novinar Arel Ginsber, crno-beli pregovoraju s Nanelijem o produženju ugovora i pored incidenta koji se desio pre nekoliko dana. Pred treću utakmicu u finalu plej-ofa ABA lige su se usred hodnika u "Beogradskoj areni" potukli Džejms Naneli i igrač Crvene zvezde Stefan Lazareviće.  Očigledno su crno-beli preko toga prešli bez problema, inače ljubimcu navijača ne bi ponudili novi ugovor.

Mada, Izraleca prenosi da Partizan traži malo smanjenje plate, kako bi završili posao. Sve zavisi od Nanelija, ako pristane na pomenuti uslov onda će i naredne setone biti deo tima trenera Željka Obradovića.

 

Foto: Starsportphoto

Džejms Naneli

 

Partizan je odlučio da ne čeka kraj sezone, pa već radi na sastavljanju tima za narednu sezonu. Naneli je bio jedan od najboljih igrača crno-belih pa je njegovo zadržavanje ključni cilj "parnog valjka".

Evropsku karijeru započeo pre više od 10 godina u dresu Kavale, pa igrao u  razvojnom timu Detroit Pistonsa, stigao je do Atlanta Houksa i Filadelfije, ali je 2014. ponovo došao na Stari kontinent i zaigrao za Estudijantes, u nstavku karijere je bio član Makabi Ašdoda, Skandonea, Fenerbahčea, opet je otišao u Ameriku i igrao za Minesotu i Hjuston. Opet se vratio u Evropu 2019. kada je obukao dres Armanija, igrao je i u Kini u  Šangaj Šarksima, posle kojih je ponovo bio član Fenerbahčea. Pokušeo je opet u NBA i  Nju Orleans Pelikansima, pre tri godine stigao u Makabi i godinu kasnije u Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija