• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2024

14:25

Haos u Partizanu! Porodice brane igrače, "grobari" tvrde da je rasulo u svlačionici (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Haos u Partizanu! Porodice brane igrače, "grobari" tvrde da je rasulo u svlačionici (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Burni dani su iza Košarkaškog kluba Partizan, a sa porazom u finalu ABA lige od Crvene zvezde rezultatom 3:0 problemi nisu prestali, već se gotovo svaki dan pojavljuju novi.

Javnost je juče šokirala vest da je košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz prijavio klub!

On ne igra nedeljama, niti je bio u sastavu za tim. Zbog toga su kružile razne (netačne) informacije da je tužio klub nezadovoljan sistemom treninga, te zbog kašnjenja isplate.

Klub je na kraju potvrdio da se Jaramaz obratio ELPA, ali da je pogrešio jer kašnjenja u isplati nije bilo.

Foto: Starsportphoto

Nije se naigrao: Ognjen Jaramaz (desno)

Sada se oglasio i njegov stariji brat Nemanja Jaramaz, i to putem mreže Linkedin.  On je prokomentarisao navode da je Ognjen Jaramaz pogrešio.

Foto: printscreen

Objava brata Ognjena Jaramaza

 

"Prvo, Ognjen nista nije prevideo tj. "pomislio", drugo, odakle "cure" informacije (ne) znam, ali lepo skretanje paznje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra...", ne baš precizan, a i dvosmislen bio je Nemanja.

Jedan korisnik Linkedina ga je potom upitao "da li on i Ognjen smatraju da su njegove partije ove sezone vredne bilo kakvih mesečnih primanja"i konstatovao da bi ga bilo sramota da traži novac na Ognjenovom mestu.

Uprkos teškim rečima, Nemanja mu je odgovorio, ali ponovo ništa konkretno nije rekao.

"O mnogim stvarima ne mogu i ne zelim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem, međutim, molim vas da pokažete razumevanje, ovde bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše misljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Veliki pozdrav", dodao je Nemanja.

Direktor kampa Ognjena Jaramaza se očigledno oglasio pogođen tekstovima o bratu, ali ništa nije otkrio, pa samim tim ni odbranio brata od potencijalno netačnih informacija.

Nemanja nije jedini član porodice košarkaša Partizana koji je imao šta da poruči klubu i javnosti.

Naša slavna strelkinja Ivana Maksimović Anđušić, supruga Danila Anđušića, u dva navrata je imala poruku za trenera Željka Obradovića. Najpre se oglasila pred drugi derbi i poručila da se nada da će se Željko Obradović smilovati i pustiti Danila da igra.

Posle završene serije je ponovo imala šta da kaže i opet "nabila na nos" što njen suprug nije igrao.

"A za ovog momka, malo je reči kojima bih opisala celu ovu sezonu. Posle skoro dva meseca neigranja, sinoć je pokazao srce i ljubav", napisala je Ivana na Instagramu.

Ubrzo je otišao i Frenk Kaminski i to pre isteka ugovora 30. juna, pa ni u civilu neće biti uz svoju (doskorašnju) ekipu.

Foto: starsport

Nezadovoljni: "Grobari" tvrde da je u svlačionici haos

Kada se na sve doda i haos u kojem su akteri bili Džejms Naneli i košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević uoči treće utakmice finala, jasno je da su crno-beli u problemima do guše.

Navijači kluba iz Humske se zbog svega ne smiruju na društvenim mrežama i uveliko pišu u haosu u svlačionici. Poznati košarkaški komentator Edin Avdić takođe smatra da su odnosi bili narušeni.

- Evidentno je da su u završnici sezone u svlačionici Zvezde bili bolji odnosi nego u svlačionici Partizana. Teren ne laže. Kad vidiš energetski pristup, oštrinu igre sve bude jasno. Teško je ne primetiti da su neki igrači Partizana jedva čekali da se sezona završi. Mnogo čudno mi je izgledalo - rekao je Avdić.

Foto: Starsportphoto

Često je predmet spekulacija: Džejms Naneli

Bile te informacije tačne ili ne, ne "vrte" se slučajno s obzirom na to da se tokom cele sezone jasno vidi na terenu da ova ekipa po hemiji nije ni prišla prošlogodišnjoj.

Spekulacije idu dotle da je jedan korisnik čak napisao da Naneli nije hteo da potpiše dres koji mu je doneo Anđušić.

Bilo tačno ili ne, povoda za nagađanje su crno-beli očajnim rezultatima i dali.

Željku i njegovom timu ostalo je još jedno takmičenje, Superliga u kojoj titula ne donosi gotovo ništa, a slavni trener je morao iz tima da izbaci dvojicu stranaca zbog ograničenja broja na četiri u ovom takmičenju.

To su Pi Džej Doužer i Džejms Naneli, ali za sada nije poznato da li je Naneli precrtan zbog incidenta. Zanimljivo je da je Jaramaz posle sage sa tužbom u timu za KLS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20