• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

24.05.2024

15:20

Naneli zapalio mreže, na koga je mislio? "Svaka izdaja počinje poverenjem!" (FOTO)

Starsportphoto©

Partizan

Naneli zapalio mreže, na koga je mislio? "Svaka izdaja počinje poverenjem!" (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Partizana Džejms Naneli (33) ponovo je privukao pažnju javnosti na sebe, pošto je na društvenim mrežama postavio dvosmislenu poruku, koju nije želeo dodatno da pojašnjava!

Momak iz Kalifornije u prethodnih nekoliko dana bio je u centru skandala, pošto se potukao sa košarkašem Crvene zvezde Stefanom Lazarevićem, a potom se nije našao na spisku igrača Željka Obradovića za predstojeću Košarkašku ligu Srbije.

Osim toga, spominjalo se da je od Partizana dobio ponudu za produžetak ugovora, što je brzo demantovao, a utisak je da veliki broj navijača podržava ovog krilnog igrača, koji je u prethodne dve sezone jedan od najboljih prvotimaca crno-belih.

U jeku svih priča koje kruže oko njega, on je odlučio da se oglasi na Instagramu i objavi scenu iz filma "Kum".

Foto: printscreen instagram

Objava Nanelija na Instagramu

"Svaka izdaja počinje poverenjem", objavio je Naneli na svom Instagram storiju i tako ostavio prostor za dalje spekulacije.

Amerikanac, koji je poznat po kratkom fitilju, nije dalje objašnjavao da li se ovo i na koga odnosi, kao i da li je nekom naročito namenjen poznati citat. Ostaje da se vidi i kakva će biti budućnost bivšeg igrača Makabija i Fenerbahčea u dresu Partizana. Mnogi su njegov izostanak sa spiska igrača za KLS protumačili kao kraj njegovog boravka u Humskoj, pošto mu ugovor ističe na kraju sezone.

Naneli je igrao i prva dva meča finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde i u prvom meču bio je ubedljivo najbolji igrač na terenu sa 27 poena. U drugom se maltene nije video, a treći nije ni igrao baš zbog pomenutog sukoba sa igračem Zvezde Stefanom Lazarevićem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija