• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.05.2024

21:32

Obradović kritikuje KLS: Ne treba da se igra dok traje završni turnir Evrolige!

Starsportphoto©

Partizan

Obradović kritikuje KLS: Ne treba da se igra dok traje završni turnir Evrolige!

Podeli vest

Trener Partizana nezadovoljan terminom utakmice protiv Mege.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Megu 82:72 u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Najefikasniji u redovima Partizana bio je Uroš Trifunović sa 23, dok je Aleksa Avramović postigao 16 poena. Kod Mege su se istakli Filip Jović sa 16 i Nikola Đurišić sa 15 poena. Druga utakmica je na programu u ponedeljak od 20 časova, kada će Mega ugostiti Partizan. Finale će igrati ekipa koja prva dođe do dve pobede.

- Nije bilo lako naći motivaciju posle svega što se desilo u poslednje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi i da im objasnimo da je ovo novo takmičenje i jedini način da se zaboravi ono što je do sada bilo - rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović, a potom nastavio.

Foto: Starsportphoto©

 

- To je uvek tako, i kada dobiješ i kada izgubiš. Probali smo da radimo, sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači, Smit je preskočio jedan trening, jer ga je bolela noga, pa smo vodili računa o tome.

Obradović je potom istakao da mu se nije dopalo što se utakmica igrala u terminu prvog polufinala F4 Evrolige između dva njegova bivša tima Panatinaikosa i Fenerbahčea.

- Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnogo godina rekao da košarka u Evropi treba da stane kada se igra Fajnal for. Razumem da nije da se napravi kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da se igra ili sutra ili neki drugi dan",  - poručio je Obradović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija