• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

27.06.2024

12:28

Željko dovodi Prijinog devera! Čeka se ozvaničenje (FOTO GALERIJA)

Starsportphoto/ATAIMAGES

Partizan

Željko dovodi Prijinog devera! Čeka se ozvaničenje (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Mladi košarkaš Mario Nakić (23) na pragu je potpisa za Partizan.

Ovu informaciju preneo je meridiansport.rs i prema njihovim tvrdnjama čeka se samo ozvaničenje.

Nakić je rođen u Beogradu, a otac mu je hrvatski košarkaš Ivo Nakić, osvajač Evrolige sa Partizanom 1992. godine.

Majka Zorica, Srpkinja, nije javna ličnost, ali je poznata srpskoj javnosti jer sa Slobodanom Bobom Živojinovićem ima sina Filipa (39), producenta i supruga jedne od najvećih folk zvezda Aleksandra Prijović. U galeriji možete pogledati njihove fotografije.

Mario i Filip se odlično slažu, često se viđanju i objavljuju zajedničke slike, pa se očekuje i da Prijin suprug dolazi u Beogradsku arenu predstojeće sezone i bodri svog polu brata.

Nakić igra na poziciji krila i prethodne dve sezone proveo je u Igokei. Bio je na akademiji Real Madrida i sa 16 godina debitovao u prvom timu, a 2020. je prešao u Ostende. 

Potom je igrao za Andoru, a povrede su mu u značajnoj meri pravile probleme.

Ugovor bi trebalo da potpiše na tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija