• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

02.07.2024

12:07

Hit snimak! Sve za ljubav, sve za Partizan! As Čelsija pao u trans kada je čuo pesmu (VIDEO)

Tanjug

Partizan

Hit snimak! Sve za ljubav, sve za Partizan! As Čelsija pao u trans kada je čuo pesmu (VIDEO)

Podeli vest

Golman fudbalske reprezentacije Srbije, Đorđe Petrović (24), dobio je ćerkicu dok je bio sa državnim timom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a sada je isplivao snimak sa proslave na kojem se jasno vidi kolika je ljubav čuvara mreže Čelsija prema Partizanu.

Petrovićeva supruga Đina porodila se pre dve nedelje i na svet donela naslednicu Doroteu, a ponosni tata je napravio glamuroznu proslavu.

Novopečeni otac je lumpovao sa prijateljima, a pao je u trans kada mu je pevačica zapevala legendarni hit Hanke Paldum, koji su navijači Partizana izmenili i prilagodili voljenom klubu!

Petrović joj je šapnuo na uvo šta želi da čuje, a ona mu je uslišila želju zapevavši "darivaću sve što se daruje, sve za ljubav, sve za Partizan".

 

 

Društvene mreže su eksplodirale, a Đorđe je ekspresno dobio simpatije "grobara".

 

 

Podsetimo, nekadašnji čuvar mreže Čukaričkog i njegova lepa supruga venčali su se početkom ove godine, a kada je potpisao za Čelsi britanski mediji su izveštavali da u Premijer ligu stiže još jedna lepotica.

 

Foto: printscreen instagram

 

 

 

Petrović nije dobio priliku da brani na Evropskom prvenstvu, ali mnogi mu predviđaju lepu budućnost sa obzirom na to da su mu tek 24 godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija