• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

03.07.2024

12:05

Nastavlja se osipanje! Aleksa ide u Izrael, a Partizan napuštaju još dvojica!

Starsportphoto

Partizan

Nastavlja se osipanje! Aleksa ide u Izrael, a Partizan napuštaju još dvojica!

Podeli vest

Nakon velikog broja odlazaka minulih dana iz košarkaškog kluba Partizan, došao je red i na Aleksu Avramovića (29), Ognjena Jaramaza (28) i Uroša Trifunovića (23).

Crno-bele su nedavno napustili kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i poslednji u nizu Danilo Anđušić koji je od juče novi igrač Dubaija.

Njihovim stopama krenuće i Aleksa Avramović, koji se neće vraćati u Partizan nakon Olimpijskih igara, iako ima ugovor za narednu sezonu. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, osim njega odlaze i Ognjen Jaramaz i Uroš Trifunović.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Makabi je prema tvrdnjama izraleskih medija ponudio dvogodišnji ugovor Avramoviću, jer ga vide kao sjajnu zamenu za Lorenca Brauna koji karijeru nastavlja u Panatinaikosu, a Čačanin ne bi imao ništa protiv da se okuša u velikanu iz ratom zahvaćene zemlje.

Sa druge strane, Urošu Trifunoviću je istekao ugovor koji neće biti obnovljen, a iako Jaramaz ima ugovor za narednu sezonu, potražiće novi klub. Po svemu sudeći njegova naredna destinacija biće Moskva, odnosno tamošnji CSKA.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Podsetimo, ekipa Željka Obradovića je ove sezone jača za Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Gabrijela Lundberga, a saradnja bi trebala da se ozvaniči i sa Isakom Bongom, Sterlingom Braunom, Mariom Nakićem, Arijanom Lakićem, Tajrikom Džonsom, a očekuje se i Ajzea Majk.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija