• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.07.2024

19:20

Novi fudbaler predstavljen u Humskoj: Za Partizan navija pola države, borićemo se za oba trofeja (FOTO)

fkpartizan.rs

Partizan

Novi fudbaler predstavljen u Humskoj: Za Partizan navija pola države, borićemo se za oba trofeja (FOTO)

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas pojačanje na poziciji desnog beka, a u pitanju je Milan Lazarević (27), koji je stigao iz Vojvodine.

Doskorašnji prvotimac Novosađana zameniće Aranđela Stojkovića, koji je napustio klub, kao i povređenog Marka Živkovića. Crno-beli su dogovorili i dolazak mladog desnog beka Voždovca Vukašina Đurđevića, a u Humskoj je danas predstavljen Lazarević, koji kaže da jedva čeka debi u crno-belom dresu.

Poziv Partizana je došao iznenada. Nisam se dugo dvoumio jer je Partizan klub za koji navija pola države. Nadam se da ću se brzo uklopiti i adaptirati na zahteve kluba i trenera. Partizan je veliki klub i normalno da ima velike ciljeve, a ja se nadam da ću pomoći u ostvarivanju tih ciljeva. Nadam se da ćemo sa novim trenerom napraviti bolje rezultate nego prošle sezone i da ćemo ravnopravno konkurisati za oba trofeja - ističe Lazarević.

On će u Partizanu nositi dres sa brojem 50. Što se tiče njegove dosadašnje karijere, pre Vojvodine igrao je za letonsku Lijepaju, Rad i novosadski Proleter. Kako kaže, jedva čeka večiti derbi sa Crvenom zvezdom, jer to je meč koji svaki domaći fudbaler želi da iskusi.

 

- Večiti derbi je utakmica koja privuče najviše gledalaca u srpskom fudbalu. Navijači su ti koji daju najviše svojih emocija i smatram da se to prenese i na igrače na terenu. Zato derbi ima posebnu draž. Mislim da je želja svakog fudbalera i Srbije da odigra bar jedan derbi - ističe Lazarević.

Doskorašnji bek Vojvodine otkriva da već poznaje nekolicinu prvotimaca Partizana.

- Sa Antićem i Nemanjom Nikolićem sam igrao u Vojvodini i poznajemo se dobro, dok Marka Živkovića poznajem van terena i ovom prilikom želim da mu poželim brz oboravak i da se što pre vrati na teren jer je Žile sjajan momak i fudbaler. Nadam se da ćemo što pre formirati i uigrati tim koji će biti kadar da ostvari dobar rezultat, jer je moj san bio da zaigram za klub koji igra Ligu šampiona, pa verujem da uz dobro vođstvo i kvalitet možemo dalje - zaključuje Lazarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)
Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

15.07.2024

16:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52