• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.08.2024

19:05

(UŽIVO) Železničar pretio, Partizan duplirao prednost! Jovanovići odbili nalet Pančevaca!

Starsportphoto©

Partizan

(UŽIVO) Železničar pretio, Partizan duplirao prednost! Jovanovići odbili nalet Pančevaca!

Podeli vest

Uživo pratite meč trećeg kola Superlige Srbije između Partizana i pančevačkog Železničara.

PARTIZAN - ŽELEZNIČAR   2:0 (2:0)

Strelac: Marković 13, Đ. Jovanović 39
Grad: Beograd
Stadion Partizana

Sudija: Milanović Miloš, Ćuprija

PARTIZAN: Jovanović - Antić, Mujakić, Marković, Đurđević - Zahid, Arijaga - Trifunović, Natho, Severina - Đ. Jovanović. 
Trener: Aleksandar Stanojević

ŽELEZNIČAR: Popović -- Đuričić, Milunović, Milikić, Jusif (od 25. Blagojević) - Eze, Mitrović - Ćurić, Jovanović, Knežević - Romanić. 
Trener: Marko Savić

 


UŽIVO

DRUGO POLUVREME

Foto: Starsportphoto©

 

50. minut - Još jedna akcija Pančevaca preko Branislava Kneževića, ovoga puta Jovanović nije morao da interveniše budući da je lopta otišla pored gola. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, početni udarac izvode crno-beli. 

PRVO POLUVREME

45. minut - POLUVREME! 

43. minut - Povukli su se crno-beli nakon drugog gola, čini se da se četa Aleksandra Stanojevića zadovoljila trenutnim rezultatom. Bliži se i odlazak  na odmor te je prvi cilj sačuvati svoju mrežu do kraja prvog poluvremena. 

39. minut - GOOOOOOOOOOL! U momentima kada je Železničar jurio izjednačenje, Partizan je uspeo da duplira prednost. Idealan trenutak za crno-bele, a strelac je Đorđe Jovanović nakon lepe asistencije Nikole Antića - 2:0!

34. minut - Sve opasniji napadi Pančevaca, ponovo je u centru pažnje bio Branislav Knežević, sada kao asistent, ali je ispred Lazara Romanića uspeo da reaguje Svetozar Marković. Imaće gosti novi korner... 

Foto: Starsportphoto©

 

31. minut - Mnogo problema domaćinu u ovim momentima pravi Branislav Knežević! Ofanzivac Železničara glavom je gađao rašlje Partizanovog gola, još jednom je sjajan bio Aleksandar Jovanović, ostaje 1:0. 

29. minut - Povukao se Partizan na svoju polovinu nakon vodećeg gola, mali broj navijača negoduje zbog toga, a Pančevci svim silama jure poravnanje u Humskoj. Za sada, crno-beli uspevaju da odole naletima rivala. 

25. minut - Prinudna izmena Marka Savića, van igre ide Jusif koji se povredio, a na terenu je Blagojević. 

21. minut - Sreća je bila uz Partizan... Nikola Jovanović pobegao je svojim čuvarima i ostao sam na prvoj stativi, po ko zna koji put u poslednjih godinu dana Aleksandar Jovanović čuva svoj tim, ostaje 1:0! 

19. minut - Nesmotren potez Arijage koji je na ivici kaznenog prostora srušio Ćurića. Dobili su Pančevci odličnu šansu da poravnaju rezultat, ali je Mitrović pogodio samo živi zid, imaće gosti korner. 

15. minut - Novi pokušaj crno-belih, ovoga put su kombinovali Nikola Antić i Trifunović, imao je Partizan novi korner, kupi to pred svojim golom Popović. 

Foto: Starsportphoto©

 

13. minut - GOOOOOOOOOOL! Partizan vodi nakon kornera... Bibars Natho je poslao sjajan centaršut, a Svetozar Marković bio je najviši u skoku za 1:0. Ništa tu nije mogao da uradi Zoran Popović. 

10. minut - Prete sada Pančevci i to iz dva navrata... Loše je reagovao Đurđević i poslao loptu na korner, glavom je gađao Milikić, a potom nakon odbitka i Ćurić. Odbranio se Partizan, ali uz dosta problema. 

8. minut - Prvo uzbuđenje na meču, sačekao je Đorđe Jovanović upotrebljiv centaršut u srcu kaznenog prostora, uspeo je i da gađa, ali lopta odlazi pored gola, ostaje 0:0. 

4. minut - Mirno prolaze uvodni minuti utakmice u Humskoj, Partizan ima nešto veći posed lopte, ali deluje da Pančevci nisu došli u Beograd da se brane. 

1. minut - Utakmica je počela! 

PRE MEČA

19:50 - Očekivano, slaba poseta u Humskoj... 

19:43 - Partizan dočekuje Železničar nakon debakla u dvomeču protiv Dinamo Kijeva u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukrajinci su slavili kupnim rezultatom 9:2! 

Foto: Starsportphoto©

 

19:35 - Pravdu u Humskoj će večeras deliti arbitar iz Ćuprije - Miloš Milanović. 

19:24 - Sa druge strane, Marko Savić se odlučio za proverene snage: Popović -- Đuričić, Milunović, Milikić, Jusif - Eze, Mitrović - Ćurić, Jovanović, Knežević - Romanić. 

19:20 - Na klupi crno-belih su ostali golman Miloš Krunić, defanzivci Filipović, Lazarević i De Medina, vezni fudbaleri Matija Stjepanović i Aleksandar Šćekić, te ofanzivci - Goh, Zubairu, Grimaldo, Kalulu i Nikolić. 

19:17 - Trener Partizana - Aleksandar Stanojević, napravio je nekoliko promena u odnosu na meč sa kijevskim Dinamom. Pre svega, crno-beli će zaigrati u standardnoj formaciji 4-2-3-1, napad predvodi Đorđe Jovanović, a u startnu postavu se vratio i Bibars Natho. 

Jovanović - Antić, Mujakić, Marković, Đurđević - Zahid, Arijaga - Trifunović, Natho, Severina - Đ. Jovanović. 

19:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola Superlige Srbije između beogradskog Partizana i pančevačkog Železničara. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!
Politika

Bivša vlast je dala eksploataciono pravo Rio Tintu: Danas se bune i protiv Rio Tinta i protiv litijuma i protiv rudarstva!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je prethodna vlast, promenama zakona 2006. i 2011, de jure dala eksploataciona prava Rio Tintu, pošto je zakon promenila tako da samo onaj ko ima istražna prava može da dobije i eksploataciona prava i naglasila da je to priznao i profesor geologije u penziji Zoran Stefanović.

04.08.2024

19:52 >> 19:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija