• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

09.08.2024

21:52

Srpski košarkaš se oprostio od Reala, naredna stanica Partizan!?

Starsportphoto©

Partizan

Srpski košarkaš se oprostio od Reala, naredna stanica Partizan!?

Podeli vest

Mitar Bošnjaković zvanično napustio Madrid.

Navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju zvanično predstavljanje sastava za narednu sezonu, a iako je manje-više pozato ko će biti u timu Željka Obradovića, među pristalicama crno-belih vlada strepnja. Ipak, od večeras će ona biti nešto manja budući da je postalo jasno da će put Humske ulice krenuti supertalentovani srpski košarkaš - Mitar Bošnjaković. 

Mladi reprezentativac naše zemlje se, navodno, pre nekoliko dana dogovorio sa Partizanom i potpisao ugovor na četiri godine. Iako zvanične potvrde još nema utisak je da je posao gotov budući da se Bošnjaković danas oprostio od svog bivšeg kluba - Real Madrida. 

“Dragoj porodici Reala. Bilo je to fantastično putovanje ispunjeno neverovatnim životnim iskustvom koje ću sa ponosom nositi kao najlepši i najdragoceniji ukras. Posebna je čast biti izabran i nositi amblem najboljeg kluba na svetu. Želim da iskoristim ovu priliku da se svim srcem zahvalim celom Realu za sve što su uradili za mene u ove tri godine, a uradili su mnogo. Želim da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, fizioterapeutima, fizikalnim trenerima, lekarima, upravi kluba i celom timu Reala koji su mi pomogli da postanem, pre svega, sve bolji čovek i mnogo bolji i obučeniji igrač. Prijateljstva i drugarstvo koje sam ovde stvorio su neprocenjivi i nezaboravni za ceo život. Nastavljam putem svog života sa torbom punom lepih uspomena i neverovatnih iskustava, sa nadom da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i da ću ponovo imati čast i privilegiju da nosim štit Reala. Veliko hvala. Hala Madrid”, napisao je Bošnjaković na svom Instagram profilu.

Srpski košarkaš je karijeru započeo u dresu Novog Sada, ali je kao vrlo mlad otišao put Madrida. Prošle sezone je predvodio omladinski tim "kraljevskog kluba", a na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u dresu naše reprezentacije osvojio je srebrnu medalju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!
Live TV

Zašto vlast ovo dozvoljava? Javno vređanje predsednika i njegove porodice prešlo sve crvene linije!

Kako se barata sa brojkama građana koji se okupljaju na protestima u Srbiji? Ko organizuje te proteste i šta im je pravi cilj? Da li je zapravo sve što vidimo jeste krčenje puta sa ciljem da se angažuje jedna vrsta mašinerije sa narativom za ono što će da usledi? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su zamenik glavnog urednika Informera Dejan Vukelić i analitičar medija Ištvan Kaić.

09.08.2024

13:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemci ponosni što im tenkovi opet gaze Rusiju?! Berlin se hvali svojom nacističkom prošlošću!
Skandalozno

Nemci ponosni što im tenkovi opet gaze Rusiju?! Berlin se hvali svojom nacističkom prošlošću!

Nemci su, sva je prilika, ponosni na to što se njihovi tenkovi ponovo nalaze u Rusiji, 79 godina od pobede nad nacistima. Tabloid "Bild" je, pišući o upadu kijevskih snaga u Kursku oblast, objavio snimak na kojem se vidi kako ruski dronovi uništavaju ukrajinska oklopna vozila "marder" nemačke proizvodnje, ističući da ruski predsednik Vladimir Putin kipti od besa što su nemački tenkovi ponovo ušli u njegovu zemlju?!

09.08.2024

22:27

Upravo je objavljen prvi alarm za mega zemljotres u istoriji, a potom i cunami koji može da ubije i 200.000 ljudi
Svet na nogama!

Upravo je objavljen prvi alarm za mega zemljotres u istoriji, a potom i cunami koji može da ubije i 200.000 ljudi

Japan je prvi put u istoriji izdao upozorenje na povećanu mogućnost velikog zemljotresa koji bi mogao da se dogodi u bliskoj budućnosti. Ovo upozorenje izdato je u četvrtak uveče po lokalnom vremenu, a građanima se savetuje da budu oprezni, ali da ne evakuišu svoje domove. Iako ovo upozorenje ukazuje na veću verovatnoću zemljotresa, to ne znači da je njegov dolazak neizbežan.

09.08.2024

17:53

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija