• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

11.08.2024

22:40

Evo zbog čega je Partizanu poništen gol! Za sve je "kriv" kapiten (FOTO/VIDEO)

Printscreen You Tube

Partizan

Evo zbog čega je Partizanu poništen gol! Za sve je "kriv" kapiten (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana okliznuli su se na gostovanju u Zaječaru i odigrali nerešeno 0:0 protiv IMT u četvrtom kolu Superlige Srbije, a nema sumnje da će u narednim danima biti mnogo bure zbog poništenog gola crno-belih u završnici meča.

"Parni valjak" je u 87. minutu meča konačno uspeo da slomi otpor "traktorista" i to golom Ksandera Severine. Sve je počeo od kapitena Svetozara Markovića, koji je oduzeo loptu, potom dubinskim pasom uposlio Lazarevića, a ovaj napadača sa Kurakaoa, koji pogađa bliži desni ugao za radost gostiju. Ipak, ubrzo je sudija Ivković iz VAR sobe dobio signal da pogleda snimak gola Partizana.

Foto: Printscreen You Tube

 

Tada su pobunili crno-beli, žestoko su protestovali Natho i Šćekić, potom i trener Aleksandar Stanojević koji je i dobio direktan crveni karton. Kada je snimak vraćen videlo se da je upravo u začetku akcije kapiten crno-belih Marković prilikom duela sa Lutovcem igrao rukom i stekao prednost. 

Foto: Starsportphoto

 

Sudija Ivković je tako poništio gol crno-belima i praktično ih ostavio bez viđena tri boda. Nema sumnje da će biti bure u narednim danima, kao i saopštenja iz Humske. 

Inače, crno-belima je ovo prvi kiks ove sezone u domaćem prvenstvu, pošto su u prethodna tri kola ostvarili maksimalan učinak od tri pobede i to bez primljenog gola. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"
Planeta

Oglasio se Zelenski! "Napad na Kursku oblast je ispravan!"

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je Rusija tokom leta, iz svoje zapadne Kurske oblasti, izvela skoro 2.000 granatiranja na oblast Sumi u Ukrajini, nakon čega je, kako je naglasio, usledio "pravičan" ukrajinski odgovor.

11.08.2024

20:38

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23