• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

19.08.2024

15:28

Šok za šokom u Humskoj! Partizan ostao bez trenera zbog nesuglasica sa Stanojem!

Starsportphoto

Partizan

Šok za šokom u Humskoj! Partizan ostao bez trenera zbog nesuglasica sa Stanojem!

Podeli vest

Nema kraja problemima i potresima u fudbalskom klubu Partizan! Radomir Koković (40), doskorašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića (50) u stručnom štabu crno-belih, odlučio je da napusti klub posle samo dva meseca od stupanja na dužnost.

Kako navodi portal "Telegraf", nekadašnji vezista u nedelju nije prisustvovao na treningu, a danas je imao sastanak sa klupskim rukovodstvom, gde ih je obavestio da više neće biti deo stručnog štaba. Kao razlog za to navode se određena taktička neslaganja, ali i nesuglasice sa iskusnim strategom, naročito posle eliminacije od Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Koković je u Partizan stigao početkom juna kao deo novog stručnog štaba koji je okupio Aleksandar Stanojević. Verovalo se da će nekadašnji vezista Rada biti čovek od poverenja popularnom Stanoju, ali nakon pomenutih neslaganja doći će do prekida saradnje i po svemu sudeći, neslavno završene epizode.

Foto: Starsportphoto

Stanojević (prvi sleva) i Koković (drugi sleva) pre meča sa Dinamom iz Kijeva

 

Radomir je samostalno u trenerskoj karijeri predvodio kineski Šangaj Đu-Đu, Sinđelić, Zemun, Voždovac, Grafičar, Radnički Niš i Gectepe, pre nego što je ovog leta postao deo stručnog štaba Partizana.

Njegov odlazak iz Humske samo je još jedan u nizu šokova iz tabora vicešampiona Srbije, pošto se danas pojavila informacija da klub više ne računa na Alda Kalulua.

Rođeni Kraljevčanin je tokom igračke karijere nastupao za Slogu iz rodnog grada, a najviše vremena proveo je u Radu, gde je bio jedan od najboljih igrača. Jednu polusezonu proveo je u Čangčun Jataiju iz Kine, a pred kraj karijere nosio je dresove Napretka i Zemuna.

Nakon ovog odlaska, Stanojeviću na raspolaganju ostali su prvi asistent Branko Vukašinović, pomoćnici Milan Kuljić, Marko Jovanović, Đorđije Ćetković, Aleksandar Kirovski (golmani), analitičari Lazar Tomić i Miloš Podunavac, kao i stručnjaci za kondiciju Miša Filipović i Bojan Stamatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Patrijarh Porfirije: Mir je uvek Božji dar!
Politika

Patrijarh Porfirije: Mir je uvek Božji dar!

Njegova Svetost Patrijarh srpski Porfirije služio je danas svetu arhijerejsku liturgiju u manastiru Krka povodom praznika Preobraženja Godpodnjeg i poručio da su mir i ljubav osnovni principi života u Hristu i naglasio značaj preobražaja čoveka iznutra koji vodi ka istinskoj duhovnoj obnovi i skladu sa Božjom tvorevinom.

19.08.2024

15:40

TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast?
Live TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast?

Ceo svet priča danima o onome što se desilo u Kurskoj oblasti. Glavno je pitanje kako će reagovati Vladimir Putin. On je dao nalog da se pomogne civilnom stanovništvu. Nagađa se da li će se Putin osvetiti Ukrajincima za ovo iako oni nisu naveli neku veliku štetu Rusiji. Na ovu temu u "Info danu" govorili su akademik prof. dr Dragan Radenović i analitičar prof. dr Stevica Deđanski.

19.08.2024

16:23

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija