• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

22.08.2024

21:05

Hitno saopštenje iz Humske! Partizan se javno oglasio zbog Džejmsa Nanelija!

Starsportphoto

Partizan

Hitno saopštenje iz Humske! Partizan se javno oglasio zbog Džejmsa Nanelija!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan našao se u centru pažnje nakon što je bivši igrač crno-belih, Amerikanac Džejms Naneli, izneo niz optužbi na račun kluba putem društvenih mreža.

Ove tvrdnje su izazvale buru među navijačima, ali i naterale upravu Partizana da brzo reaguje.

Naime, KK Partizan je izdao hitno saopštenje u kojem su detaljno izložene sve činjenice u vezi sa razlazom sa Nanelijem, kako bi se sprečilo dalje širenje dezinformacija. 

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti:

"Posle oglašavanja na društvenoj mreži X od strane bivšeg igrača KK Partizan, Džejmsa Nanelija, Klub želi da ovim putem istakne relevatne činjenice u vezi sa slučajem koji niko nije želeo. Nakon završetka sezone 2023-24, stručni štab je doneo odluku da igraču ne ponudi produžetak saradnje. Odluka sportskog sektora je bila da na toj poziciji budu potpisani kapiten Vanja Marinković i Ajzak Bonga. Kada su u pitanju finansijske obaveze Kluba prema igraču, Džejms Naneli je primio sav novac koji mu pripada odmah nakon završetka sezone. Takođe, za ostvarene rezultate u prethodne dve sezone je primio i pripadajuće premije na koje su obračunati i plaćeni svi porezi. Incident koji je obeležio završetak Džejmsovog angažmana u Partizanu, desio se u veoma važnom trenutku za Klub. Suvišno je ponovo podvlačiti koliko nikome nije bilo drago zbog incidenta i tuče u kojoj je tadašnji igrač Partizana učestvovao sa igračem rivalskog tima i tom prilikom mu naneo lakše telesne povrede. Posle tog nemilog događaja, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je doneo odluku da se igrač udalji iz ekipe i ne bude deo tima u narednim utakmicama. Navedeni incident niko nije želeo, najmanje KK Partizan koji još jednom izražava žaljenje zbog tog događaja. Sa druge strane, Klub razume emocije i određene frustracije svog bivšeg igrača tim povodom, ali se interna pravila KK Partizan moraju poštovati. Jednostavno, niko nije veći i važniji od samog Kluba.Još jednom, KK Partizan Mozzart Bet se zahvaljuje Džejmsu Naneliju zasve lepe trenutke koje je podario Klubu i navijačima. Ovim putem, KK Partizan još jednom.od srca želi Džejmsu Naneliju mnogo sreće i uspeha na profesionalnom i privatnom planu", stoji u saopštenju KK Partizan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija