• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

03.09.2024

18:02

Progovorio o Žocu! Jaramaz potpisao za Baskoniju, pa otkrio zašto nije imao minutažu u Partizanu!

profimedia

Partizan

Progovorio o Žocu! Jaramaz potpisao za Baskoniju, pa otkrio zašto nije imao minutažu u Partizanu!

Podeli vest

Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz je zvanično promovisan kao novi igrač Baskonije, a na pomociji pričao je i o Partizanu za koji je nastupao prošle sezone.

Nije se naigrao Jaramaz u crno-belom dresu prošle sezone, spominjalo se da nije u dobrim odnosima sa strategom Partizana Željkom Obradovićem, ipak iskusni plejmejker je rekao da to nije istina.

- To što je objavljeno nije bila istina. Bio sam povređen mesec dana, nisam imao probleme sa Željkom. Naš odnos je dobar. Zato nisam igrao, nisam se osećao dobro fizički. Vitorija je za sada najviša tačka moje karijere. Ogroman izazov i veoma sam srećan što sam ga prihvatio. Nadam se da ću odgovoriti zadatku i pomoći klubu - rekao je Jaramaz.

 

 

On je ugovor s Baskonijom potpisao na godinu dana, a istakao je da mu je mnogo drago što će sarađivati s trenerom Pablom Lasom.

- Prvi utisci su fantastični. Ovo je sjajna šansa za mene da rastem. Ne poričem da volim Partizan, ali ovo je sada neka druga situacija. Imam priliku da radim sa Pablom Lasom i nadam se da da ću napredovati - zaključio je Jaramaz.

 

 

Sportski direktor Baskonije Feliks Fernandez je rekao da je srećan zbog toga što su doveli svestranog igrača.

- Tražili smo svestranog igrača, a Jaramaz je u dobrim godinama i odlično poznaje oba takmičenja (ACB i Evroligu). Tri naša plejmejkera (Hauatd, Boldvin, Jaramaz) mogu čak i da igraju zajedno, ali to je nešto što naš trener mora da odluči. Moraćemo da napravimo odluka u ACB do novembra koga ćemo registrovati, a pokušaćemo da Kamaru Boldvinu sredimo pasoš kako bi nastaupao kao domaći igrač - rekao je Fernandez


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Tragikomedija! Glumci - "eksperti za rudarenje litijuma"!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Tragikomedija! Glumci - "eksperti za rudarenje litijuma"!

Ne znam da li ste primetili da celu priču protiv litijuma nose dokazani „eksperti za rudarenje litijuma“, glumci Svetlana Bojković, Bojana Novaković, Dragan Bjelogrlić i konačno Rade Šerbedžija. Njihovi „stručni“ stavovi o rudarstvu, energetici, litijumu, jadaritu, izazivaju najviše pažnje. Normalno, upravo je ovaj kvartet stručnjaka za rudarstvo i energetiku, napisao najviše stručnih radova na temu litijuma.

03.09.2024

19:21

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica
Nimalo naivno!

(VIDEO) Vrata pakla svake godine rastu zastrašujućom brzinom, naučnici digli uzbunu, svet nije svestan posledica

Fotografije iz svemira pokazuju zapanjujući prizor, ogromnu rupu koja se uzdiže iz zemlje u Sibiru. Ova rupa, poznata kao krater Batagaj , ubrzano se širi, što zabrinjava naučnike širom sveta. Dok je šezdesetih godina prošlog veka bio jedva primetan na satelitskim snimcima, danas je to masivna provalija sa strmim liticama, koja se utrostručila od 1991. do 2018. godine.

03.09.2024

19:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija