• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.09.2024

06:25

Marš iz Partizana, blamaža, katastrofa, sramota... Navijači bljuju vatru, pljuju po igračima, upravi...

Starsportphoto

Partizan

Marš iz Partizana, blamaža, katastrofa, sramota... Navijači bljuju vatru, pljuju po igračima, upravi...

Podeli vest

Blamaža, sramota, realnost, katastrofa... poručili su navijači Partizana igračima i upravi nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde u 174. večitom derbiju u Humskoj (4:0).

Bila je ovo najubedljivija pobeda crveno-belih kada je reč o mečevima odigranim na stadionu u Humskoj. Potpuno su razmontirali  najvećeg rivala koji je bio potpuno nemoćan.

Zvezde je već postizala četiti gola u Humskoj, 1953. godine derbi je igran 31. maj, a Zvezda je kao gost slavila 4:2, potom, 1955. godine, 8. juna je bilo 4:1 za crveno-bele, a identičan rezultat od 4:1 za goste viđen je u derbijima 1976. godine i 14. aprila 1982. godine. Ovog puta je Šerif Ndijaje uništio crno-bele i to het-trikom koji je pao na večitom derbiju posle pola veka. Šerif je prvi igrač koji je u sudarima Crvene zvezde i Partizan postigao tri gola posle punih 56 godina, a tek peti kome je to pošlo za rukom!

Navijači Partizana besni su već mesecima, agonija dugo traje, sezona je počeka katastrofalno od kvalifikacija za Ligu šampiona, a na kraju nisu uspeli da se domognu ni Lige konferencije. Nadali su se "grobari" barem malom iskupljenju u pobedi u derbiju kao melem na ranu, a doživeli su novi bolan udarac. Odavno već teraju upravu iz klube, sad žele leđa da vide treneru Aleksandru Stanojeviču i mnogim igračima.

Posle utakmice videli smo i sramne scene na stadionu. Huligani  su kamenom razbili staklo svlačionice Partizana, izazvavši povrede među članovima stručnog štaba crno-belih. Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, koji se u tom trenutku nalazio pored prozora, zadobio je rasekotine po glavi i vratu usled delova razbijenog stakla. Povređen je i njegov pomoćnik, Marko Jovanović, koji je stajao odmah pored njega. Jovanović je zadobio posekotine na ruci i sa vidljivim povredama napustio stadion.

Foto: Starsportphoto

 

Besni su navijači na društvenim mrežama, pa bi iz kluba ispratili celu poslednju liniju.

"Blamaža, sramota, realnost, katastrofalna selekcija. Zadnju liniju u autobus i marš iz Partizana", poruka je jednog navijača.  


 

"Rezultati su najmanje bitni u kakvom je stanju ovaj klub, dobili narednih 20 utakmica ili izgubili sve ništa se ne menja, neverovatno da se neko nervira kako igramo i kakvi su rezultat".

 

Imaju navijači šta da zamere treneru Stanojeviću.

Žele da vide leđa čelnicima kluba.

Ne mogu navijači da se pomire sa ubedljivim porazim: "Epsa bruka", "Od '94. kad sam prvi put gledao Partizan, ne pamtim goru generaciju. Verovao sam prošle sezone da ne može gore, ali izgleda da može. Sveli su nas na drugoligaški rang, ovo je mučno gledati. Samo kolektivna ostavka uprave, ništa drugo, pa ispočetka", "Stanojeviću u prvu ligu ces nas odvesti! Marš iz kluba", #Sram vas bilo", "Uprava je odgovorna za stanje u klubu, a ne Stanojević, koji je kolateralna šteta svega","Nema kvaliteta. Prosto. Kad je Kalulu pojačanje onda šta dalje pričati? Ni Murinjo ne bi ništa uradio", samo su neki komentari besnih navijača crno-belih.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)
Live TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)

Zelenski je rekao da smo sve bliži kraju rata, da smo bliži nego što mislimo. Zapad svesrdno pomaže Ukrajinu, svestan ogromne zarade od ovog sukoba. O ratu u Ukrajini, ali i mogućnostima proširenja sukoba u emisiji "Info jutro" govorili su Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta i pukovnik prof. dr Velibor Stević.

26.09.2024

13:08

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)
Live TV

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv dvojice muškaraca za teško ubistvo devojčice Danke Ilić. Ivana Ilić, majka devojčice, rekla je da veruje da su tužilaštvo i politicija radili svoj posao kako treba. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su naordni poslanik i privatni detektiv Uglješa Grgur i advokat Nemanja Todorović.

26.09.2024

12:35

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)
Live TV

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište po tužbi brata predsednika Vučića, Andreja Vučića, protiv medija Junajteg grupe u vlasništvu Dragana Šolaka. Povod za tužbu je kolumna na portalu Nove S. U pomenutoj kolumni spomenuto je da je Andrej Vučić "proslavio prvu milijardu", a autorka se poziva na kriminalni klan blizak bivšem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Andrej Vučić rekao je da će, ako presuda bude u njegovu korist, novac koji dobije dati u humanitarne svrhe. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Nevena Đurić.

26.09.2024

10:21

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)
Live TV

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)

Milošević je kriv za rat u Bosni tokom devedesetih godina- rekao je Džozef Bajden, zaboravljajući svoju odgovornost za te iste ratove. Za svoj zločin, Bajden nikada nije odgovarao. U tom obraćanju spomenuo je i rat u Ukrajini ističući da Amerika ne sme da napusti Ukrajinu u ratu sa Rusijom. O porukama koje predsednik Srbije poslao u Njujorku, u emsiji "Info jutro" govorili su narodna poslanica Danijela Vujičić i Bratislav Jugović, član GO SNS.

26.09.2024

09:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30