• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

29.09.2024

16:05

(UŽIVO) Poluvreme u Lučanima: Mladost iz penala smanjila prednost Partizana! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

(UŽIVO) Poluvreme u Lučanima: Mladost iz penala smanjila prednost Partizana! (VIDEO)

Podeli vest

Uživo pratite meč desetog kola Superlige Srbije između lučanske Mladosti i Partizana.

MLADOST - PARTIZAN  1:2 (1:2)

Strelci: Pejović 45+1p - Ilić 12, Jovanović 26
Grad: Lučani
Stadion: SRC Radoš Milovanović

Sudija: Nenad Minaković, Novi Sad

MLADOST: Stamenković – Ćirković, Andrić, Cvetinović, Joksimović – Ćirković, Tumbasević, Pejović, Ljubomirac, Udovičić – Ćirić, Krsmanović.
Trener: Nenad Lalatović

PARTIZAN: A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Kovač, Ovusu (od 56. Stjepanović) – Zubairu, Zahid, Kalulu (od 56. Trifunović) – Đ. Jovanović.
Trener: Branko Vukašinović

 

UŽIVO: 

DRUGO POLUVREME: 

56. minut - Dvostruka promena za Partizan, na terenu su Trifunović i Stjepanović, a na klupu se sele Aldo Kalulu i Leonard Ovusu. 

Foto: Starsportphoto©

54. minut - Daleko bolje izdanje Mladosti na startu drugog dela igre, Ćirić je sada iz prekida poslao centaršut u kazneni prostor, dobro je reagovala odbrana Partizana! 

51. minut - Novi udarac ka golu Aleksandra Jovanovića, gađao je sa ivice kaznenog prostora Udovičić, ali odlazi to daleko preko prečke. 

50. minut - Stotinak sekundi trajao je prekid u Lučanima zbog Ovusuove povrede, ostaje vezista na terenu. 

48. minut - Loša vest za Branka Vukašinovića... Prilikom dodavanja povredu kolena doživeo je Leonard Ovusu, sve su prilike da internacionalac iz Gane neće biti u stanju da nastavi meč. 

46. minut - Počinje drugi deo igre, sada je posed za domaćina - Mladost iz Lučana! 

PRVO POLUVREME: 

Kraj prvog dela igre, videli smo tri gola u Lučanima, a moglo je da bude još toliko. Crno-beli su pogodili prečku i stativu, a Mladost je imala dve izgledne prilike koje Krsmanović nije uspeo da realizuje. Očekuje nas mnogo uzbuđenja u drugih 45 minuta... 

Foto: Starsportphoto

45+1 minut - GOOOOOOOOOOOOOL! Mladost smanjuje zaostatak u poslednjim momentima prvog poluvremena pošto je Aleksandar Pejović matirao Jovanovića - 1:2!

45. minut - PENAL ZA MLADOST! Sve dobro što je uradio Nihad Mujakić u prvom poluvremenu uspeo je da uništi katastrofalnom reakcijom u kaznenom prostoru. Bez ikakvog razloga reprezentativac Bosne i Hercegovine počistio je Krsmanovića, a glavni arbitar odmah je pokazao na belu tačku. 

44. minut - VELIKA ŠANSA! Nižu se lepe akcije na obe strane, sada su zapretili crno-beli preko Zubairua čiji je udarac zaustavila prečka. 

42. minut - VELIKA ŠANSA! U prva dva navrata Jovanović nije morao da čuva Partizan, ali sada - jeste! Krsmanović je propustio još jednu priliku pošto je kapiten crno-belih dva puta zaustavljao njegov udarac - 0:2! 

40. minut - Malo je falilo da Partizan povede sa 3:0, Gajas Zahid je gađao sa distance, reagovao je Saša Stamenković taman dovoljno da lopta očešće stativu i ode u korner. 

36. minut - Bio je sebičan Aldo Kalulu u kontri Partizana, odlučio je ofanzivac iz DR Konga da gađa sa ivice kaznenog prostora iako su iz drugog plana stizali Jovanović i Zubairu. 

33. minut - NEVEROVATNO! Đorđe Jovanović promašio žargonski rečeno - mrtvu šansu... Ibrahim Zubairu probio je po levom boku, poslao centaršut u peterac, ali je napadač Partizana trapavo reagovao i loptu poslao pored stative! 

32. minut - Vezni red Partizana po prvi put čine Kovač i Ovusu, a deluje da je uvodnih 30 minuta u Lučanima najbolje od crno-belih što su navijači videli ove sezone. 

Foto: Starsportphoto©

 

30. minut - Ponovo je sreća pogledala Partizan... Sada je Nihad Mujakić napravio veliku grešku, do lopte je u petercu stigao Krsmanović, ali je loptu poslao daleko preko gola, ostaje 0:2! 

26. minut - GOOOOOOOOOOL! Sjajna timska akcija Partizana koju golom kruniše Đorđe Jovanović! Četvrti gol za povratnika u crno-beli dres ove sezone, nikakvu šansu nije imao Stamenković - 0:2!

21. minut - Nešto otvorenija igra Mladosti, Ljubomirac i Tumbasević su kombinovali po boku, ali im lopta beži van granica igrališta. 

16. minut - Nastavlja Partizan i nakon vodećeg gola da diktira tempo na stadionu "Radoš Milovanović", Lučanci su opredeljeni na defanzivu i sve su prilike da će svoju šansu vrebati iz kontre. 

12. minut - GOOOOOOOOOOL! Partizan vodi u Lučanima, a strelac je Mihajlo Ilić! Mladi štoper bio je najviši u skoku nakon kornera koji je izveo Nikola Antić - 0:1! 

11. minut - Evo je i prvo uzbuđenje pred golom Mladosti, morao je Saša Stamenković da reaguje nakon udarca Đorđa Jovanovića, svemu je prethodilo loše uklizavanje Cvetinovića. Imaće crno-beli korner. 

Foto: Starsportphoto©

 

7. minut - VELIKA ŠANSA! Taman kada se čunilo da crno-beli drže sve u svojim rukama sevnula je kontra Mladosti, a loptu iz gola uspeo je da "izvadi" Nihad Mujakić! Mnogo sreće za Partizan... Ćirković je došao do lopet nakon trapave reakcije golmana Aleksandra Jovanovića. 

6. minut - Ima Partizan nešto veću inicijativu na startu, zanimljiv pokušaj Mihajla Ilića koji je pokušao da pronađe Jovanovića, ali lopta odlazi daleko od napadača Partizana! 

2. minut - Tek što je meč počeo, a Mladost je umalo došla do vođstva. Tumbasević je poslao centaršut u srce kaznenog prostora, tamo je spreman čekao Ćirić, no, ispred njega čisti Leonard Ovusu. 

1. minut - Utakmica počinje, prvi posed za fudbalere Partizana! 

PRE MEČA: 

16:52 - Uoči utakmice bukmejkeri nešto veće šanse za pobedu daju Partizanu čiji trijumf nagrađuju kvotom 2,15, dok su kvote za slavlje Mladosti i nerešen rezultat identične - 3,40. 

16:48 - Partizan i Mladost poslednji put bili su rivali 12. maja ove godine, tada su crno-beli slavili u Humskoj sa 3:0 golovima Natha, Saldanje i Baždara. Dvojica od strelaca više nisu u taboru Partizana, dok Natho današnji meč počinje sa klupe. 

Foto: Starsportphoto©

 

16:43 - Mladost dočekuje crno-bele nakon šest vezanih pobeda! Sa druge strane, Partizan na prethodnih pet mečeva nije osetio slast pobede, a ostvaren je samo jedan remi - protiv Vojvodine u Humskoj kada je bilo 0:0. Prethodio je dupli poraz od Genta, a potom i neuspeh u susretu sa OFK Beogradom i Crvenom zvezdom. 

16:37 - Godinama već Nenad Lalatović pravi ozbiljne probleme Partizanu koji god da klub predvodi sa klupe, a budući na formu crno-belih sve su prilike da će i danas biti tako. Utakmica u Lučanima biće jubilarna 30. protiv Partizana za popularnog Lalata. Ostvario je devet pobeda, pet remija i 15 poraza. 

16:33 - Nenad Lalatović odlučio se za očekivan tim: Stamenković – Ćirković, Andrić, Cvetinović, Joksimović – Ćirković, Tumbasević, Pejović, Ljubomirac, Udovičić – Ćirić, Krsmanović.

16:29 - Pravdu na stadionu "Radoš Milovanović" deliće Novosađanin - Nenad Minaković, pomoćnici će biti Nikola Borović i Boško Božović, a četvrti sudija je Momčilo Marković. Za VAR sobu delegirani su Dejan Trifković i Dragan Bogićević. 

Foto: Starsportphoto

 

16:25 - Partizanu na ruku pred današnji duel ide i međusobni skor protiv Mladosti. Lučanci su poslednji put savladali crno-bele pre tri i po godine, u maju 2021. godine rezultat je bio 1:0, a strelac je bio Milan Bojović. 

16:20 - Branko Vukašinović nije imao mnogo prostora za manevar nakon odlaska Aleksandra Stanojevića, a na megdan Mladosti poslao je manje-više očekivan sastav. Jedino iznenađenje je povratak Leonarda Ovusua u startnu postavu: A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Kovač, Ovusu – Zubairu, Zahid, Kalulu – Đ. Jovanović.

16:16 - Dok je situacija u taboru crno-belih katastrofalna, Lučanci uživaju od dolaska Nenada Lalatovića. Harizmatični stručnjak zaređao je sjajne rezultate i Mladost je uoči desetog kola bila na deobi trećeg mesta. 

16:11 - Fudbalere Partizana danas će u Lučanima sa klupe predvoditi Branko Vukašinović budući da je povratak novog/starog trenera Sava Miloševića realizovan tek juče. 

Foto: FK Partizan

 

16:09 - Partizan na megdan Mladosti dolazi nakon serije katastrofalnih rezultata. Crno-beli su u prethodnom kolu doživeli najubedljivji poraz na svom terenu u susretima sa Crvenom zvezdom (0:4), a samo dan posle utakmice neopozivu ostavku podneo je trener - Aleksandar Stanojević. 

16:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice desetog kola Superlige Srbije između fudbalera lučanske Mladosti i Partizana. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz blog portala Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini
Politika

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na čelu delegacije Vlade Republike Srbije u kojoj će biti ministar turizma i omladine Husein Memić kao i više državnih sekretara i pomoćnika putuje danas u Narodnu Republiku Kinu prvim letom nacionalne kompanije Er Srbija za Guangdžou.

29.09.2024

15:52

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija