• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ.M.

02.10.2024

12:35

Partizan pustio igrača da se vrati u Ameriku, stiže ozbiljna lova u Humsku

Starsportphoto

Partizan

Partizan pustio igrača da se vrati u Ameriku, stiže ozbiljna lova u Humsku

Podeli vest

Crno-belima je "upala sekira u med", pošto će kroz trejd Dvejna Vašingtona u NBA ligi zaraditi milion dolara. Isto tako, igrač će dobiti veliku svotu novca, uz napomenu da će se po završenoj transakciji vratiti u Humsku.

Pravo niotkuda se pojavila priča da bi Partizan bez ikakvog napora mogao da zaradi milion dolara. Ovakve spekulacije će postati stvarnost i to kroz jedan NBA trejd koji uključuje igrača crno-belih, Dvejna Vašingtona.

U vezi sa time, oni su dali dozvolu spomenutom košarkašu da otputuje u Sjedinjene Američke Države, a povodom cele situacije su se oglasili putem sledećeg saopštenja:

"Košarkaš Partizana Dvejn Vašington, dobio je odobrenje Kluba da otputuje u Sjedinjene Američke Države.

Pred igračem se pojavila mogućnost da kroz trejd u NBA ligi bude deo posla u kojem će svi akteri ostvariti neki svoj interes. Klub je pristao da izađe u susret igraču, dozvoli mu odlazak u SAD i kao akter u celoj transakciji će ostvariti značajan prihod. Takođe, KK Partizan zadržava prava na Igrača u slučaju povratka u Evropu. 

Nakon okončanja kompletnog aranžmana, KK Partizan će objaviti više detalja" - piše u saopštenju.

Pošto je Dvejn Vašington napustio Beograd, neko vreme neće moći da nastupi za Partizan. Još uvek nije poznato koliko će biti odsutan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija