• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J:

11.10.2024

08:55

Hezonja progovorio o pozivu Partizana! Istina je da su me zvali, razgovarao sam sa Željkom, ali...

profimedia

Partizan

Hezonja progovorio o pozivu Partizana! Istina je da su me zvali, razgovarao sam sa Željkom, ali...

Podeli vest

Hrvatski košarkaški as Mario Hezonja, koji je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor sa Real Madridom, govorio je za "Mocart sport" nakon pobede nad Partizanom, otkrivajući detalje svog turbulentnog leta.

Hezonja je bio meta mnogih evropskih klubova, ali je na kraju odlučio da ostane u Madridu do 2029. godine.

O svemu je detaljnije pričao za "Mocart sport":

- Nažalost, navikao sam na to - rekao je Hezonja sa osmehom, aludirajući na ogromnu pažnju koju je dobijao na društvenim mrežama. Ipak, priznao je da mu nije prijala lavina spekulacija koja je pratila njegov svaki korak:

Foto: EPA

Mario Hezonja

- Da sada ne nazivam sve to nekim imenima, da ne ispadnem ja 'indijanac', ali katastrofa je kako se ljudi ponašaju po tim društvenim mrežama iza profila. Bore se za neke informacije, na kraju krajeva... Da li je stvarno bitno ko će pustiti prvi da je neko potpisao negde... Izgleda je to tako ide danas u sportu. Što se toga tiče... Užas

Hezonja je iskoristio leto da se povuče i odmori, daleko od sveta košarke i medija, ali nije mogao pobeći od šuma oko njegovog novog ugovora. Otkrio je da je tokom tog perioda dobijao mnogo ponuda, među kojima je bila i ona od Partizana.

- Istina je, želeo me je Partizan - priznao je Hezonja i dodao da je bio u kontaktu sa Željkom Obradovićem i Zoranom Savićem: - Dosta je tu bilo ekipa koje su pokazale interesovanje i koje su zvale. Moram svima da se zahvalim jer pokazuju da me žele. Respektuju kakav sam igrač i kakav igrač želim da postanem. Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako. Moraš biti otvorene glave i zdravog razuma za sve. Razmislio sam bio dobro... Istina je da me je hteo Partizan. Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su.

Foto: EPA

Mario Hezonja

Hezonja je takođe komentarisao novu ekipu Partizana, koja je ove sezone značajno rekonstruisana:

- Jako je to teško, posebno u Evroligi. Kada sam bio mlađi u nekim ekipama to je kao recept za katastrofu, ali ne bojim se je za Paritzan. Imaju odličnog trenera i staf, koštaće ih neko vreme, ali imaju fantastične navijače koji ih povuku u Beogradu... Nemam ja straha za Partizan, sjajni su bili protiv nas.

Odluka da ostane u Realu: Najbolji klub na svetu

Iako je bilo mnogo spekulacija, Hezonja je na kraju odlučio da ostane u Real Madridu, klubu u kojem vidi sebe do kraja karijere:

- Real Madrid je najbolji klub na svetu. Kada nosiš ovaj dres, sve postaje drugačije. Razlika u uslovima između Real Madrida i drugih klubova je ogromna, čak i u poređenju sa NBA. Nadam se da ćemo i dalje podizati standarde u Evroligi.

Foto: EPA

Mario Hezonja i Džanan Musa

Hezonja je zaključio intervju naglašavajući važnost zdravog razuma i podrške koju igrači dobijaju u Madridu:

- Igrači koji dolaze u Real dobijaju sve što im je potrebno da budu najbolji, a mi stariji igrači tu smo da im pomognemo.

Hezonjin novi ugovor znači da ćemo ga u dresu kraljevskog kluba gledati još dugo, a njegova predanost i želja da postigne vrhunske rezultate sa Realom jasno govore da mu je Madrid pravo mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda gnusnog vređanja majke predsednika Vučića!
Politika

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda gnusnog vređanja majke predsednika Vučića!

Najoštrije osuđujem ponovno sramno i gnusno vređanje majke predsednika Vučića, koje je izvršio Slavko Nikić tzv. „Đilasov heroj“ na televiziji KTV koju finansira tajkun Šolak. Slavko Nikić sramno i perfidno ponavlja skaredne laži o Vučićevoj majci Angelini i ocu Anđelku, sve ističući kako on to nikada nije radio. A upravo je to uradio u emisiji prikrivene Šolakove TV KTV, prave medijske kloake.

11.10.2024

10:39

TV

Pola opozicije se ne pojavljuje na sednici o litijumu koju su sami tražili! Rakrinkane laži Danijele Nestorović! Spomenut i Informer! (VIDEO)
Live TV

Pola opozicije se ne pojavljuje na sednici o litijumu koju su sami tražili! Rakrinkane laži Danijele Nestorović! Spomenut i Informer! (VIDEO)

Rasprava o litijumu ušla je u četvrti dan, a opozicija je nastavila svoje staro ponašanje. Oni žele zabranu iskopavanja litijuma i bora, ali više od 40% opozicionara nije se pojavilo na sednici Skupštine o donošenju zakona koji su sami predložili. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Petrović, predsednik Jedinstvene srpsko-ruske partije i Nemanja Zavišić, predsednik Skupštine AP Vojvodine.

11.10.2024

08:59

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Da li znate zašto neveste nose belu venčanicu?
Moda i lepota

Da li znate zašto neveste nose belu venčanicu?

Devojke na svom venčanju danas, zahvaljujući inovativnim dizajnerima u modnoj industriji, nose i odela, mini haljine, čak i venčanice crne boje, ali većina se i dalje odlučuje za bele svadbene toalete. Vodeći se tumačenjem da bela boja simbolizuje nevinost i čistotu, istina je da mnogi i ne znaju otkad je na venčanjima počela moda sa belim venčanicama.

11.10.2024

06:20

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21