• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

12.10.2024

18:30

Specijalna zahvalnost jednom igraču! Željko Obradović otkrio detalj koji niko nije znao!

printscreen

Partizan

Specijalna zahvalnost jednom igraču! Željko Obradović otkrio detalj koji niko nije znao!

Podeli vest

Strateg crno-belih je otvoreno govorio o zdravstvenom biltenu unutar sopstvenih redova, a maltene niko nije znao da je Sterling Braun bio bolestan pred meč sa Studentskim centrom.

Iako je imao određene poteškoće, Partizan je u četvrtom kolu ABA lige ubedljivo savladao Studentski centar u Podgorici - sa 20 poena razlike (80:60).

Trener gostujućeg tima, Željko Obradović, na početku konferencije za medije se zahvalio domaćima na gostoprimstvu, kao i navijačima na podršci:

- Hvala na gostoprimstvu na koje uvek nailazimo ovde u Podgorici. Hvala i navijačima Partizana i Studentskog centra koji su bili u sali. Mi smo stigli iz Madrida i praktično posle nepunih 40 i nešto sati smo igrali utakmicu, što nikada nije lako. Uz to smo imali problema, pošto se trening svodio na pripremu utakmice, bez trčanja i sa ponavljanjem nekih stvari, uz šutiranje na koš.

Potom je govorio o zdravstvenim problemima u redovima crno-belih:

- Dejvis je imao probleme pred meč, Vanja je van treninga, plus Tajrik koji nije mogao da igra zbog povrede koju je zadobio u Madridu. Nadamo se da nije ništa ozbiljno. Specijalne pohvale idu za Sterlinga Brauna, koji je juče ostao u hotelu jer je bio bolestan. Danas se osećao bolje i tražio je da bude u timu i da pomogne timu. Zahvalnost svim igračima za ozbiljnost koju su pokazali, ali specijalna zahvalnost ovoj četvorici. To je nešto što nas očekuje kod ovakvog ritma, a mi moramo da vodimo računa o zdravlju igrača.

Foto: abaliga.com

 

Kratko je prokomentarisao i izdanje Studentskog centra:

- Želim da čestitam treneru Mijoviću na izvanrednom poslu koji radi, igraju mnogo dobru košarku. Mislim da je bila prilično lepa utakmica.

Na pitanje novinara koliko je potrebno američkim igračima da se naviknu na igranje košarke u Evropi, odgovorio je:

- Dosta sam pričao sa njima o tome, da je košarka u Evropi mnogo drugačija i da je na visokom takmičarskom nivou. Svaka utakmica je važna, a oni moraju da se prilagode na to. Prezadovoljan sam načinom na koji se ponašaju za sada. Imamo odličnu atmosferu, igrači imaju veliku želju. Na tome počinjemo i na tome ćemo da završimo. Bilo je dobrih stvari na utakmici i neke stvari na koje insistriramo i na koje su one svesni. Vodićemo računa o svih 12 igrača koliko ih ima, a ima i onih mlađih na koje takođe treba voditi računa.

Foto: SC Derby/Filip Roganović

 

Kako je popularni Žoc rekao, još uvek ne zna kada će se Ajzea Majk vratiti na teren i pomoći Partizanu u narednim utakmicama:

- Ne znam, to je pitanje. Vraćamo se za Beograd, sutra moramo da damo igračima slobodan dan, videćemo u ponedeljak kako će da izgleda, teško da će biti u mogućnosti da nam pomogne sledeća dva kola u Evroligi. Prvo da vidimo da li može da počne da trenira, pa ćemo da procenimo da li može da pomogne u utakmici sa Zadrom.

Za kraj izlaganja je pričao o Dvejnu Vošingtonu:

- Vošington se vratio, treba da vidimo da ga registurujemo da ponovo bude naš igrač. Bio je u Madridu sa timom, vratio se u Beograd gde individualno radi i nadam se da će biti u konkurenciji za tim sledeće sedmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju
Kultura

Kraj! Zoran Cvijanović odlazi u penziju

Pozorište “Boško Buha” obeležiće sutra 74 godine od svog osnivanja. Tim povodom u nedelju, 13. oktobra u 20.00 časova u Teatru Vuk, biće održana predstava “Tvoje i moje”, autorski projekat Borisa Liješevića.

12.10.2024

13:46

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka