• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

15.10.2024

19:49

(UŽIVO) Partizan pred prvom pobedom u Evroligi! Odbijen nalet Bajerna!

Starsportphoto

Partizan

(UŽIVO) Partizan pred prvom pobedom u Evroligi! Odbijen nalet Bajerna!

Podeli vest

Uživo pratite meč trećeg kola Evrolige između Partizana i minhenskog Bajerna!

PARTIZAN - BAJERN MINHEN  71:52 (24:15, 25:17, 22:20)

Grad: Beograd
Hala: Beogradska arena
Sudije: Karmelo Paterniko, Robert Viklički, Gvido Đovaneti

PARTIZAN: Dejvis, Lundberg, K. Džons, Nilikina, Koprivica, Nakić, Marinković, Pokuševski, Braum, Bonga, Lakić, T. Džons
Trener: Željko Obradović

BAJERN MINHEN: Vajler-Beb, Da Silva, Edvards, Fojtman, Nejpir, Karčenkov, Obst, Heris, Branković, Buker, Madar, Jebo
Trener: Gordon Herbert 

 

 

UŽIVO

TREĆA ČETVRTINA

30. minut - Koprivica zaustavlja Karsena Edvarsa, gotova je treća četvrtina, Partizan grabi ka pobedi! 

29. minut - NILIKINAAAAA! Francuz nastavlja da rešeta Bavarce, nova trojka za 71:52!

28. minut - Elias Heris i Oskar Da Silva uspevaju da vežu četiri poena, ali ekspresan odgovor Partizana preko TAjrika Džonsa - 68:52!

27. minut - Sada se lakše diše... Tajrik Džons pogađa dva penala i donosi crno-belima novu osetniju prednost - 66:48!

26. minut - NILIKINAAAA! Još jedna trojka kada je najvažnije, Partizan ponovo "beži" Bavarcima - 62:48!

25. minut - Dva penala pogađa Nik Vajler-Beb, na druoj strani isto čini i Isak Bonga - 58:48!

24. minut - Stala je Partizanova odbrana, ali na svu sreću napad uspeva da odbije nalet Bajerna! Devin Buker je bio precizan, vraća to Frenk Nilikina - 56:46!

23. minut - BONGAAAAAAA! Veoma bitna trojka za crno-bele, ali vraća to Fojtman na drugoj strani - 54:44!

Foto: Starsportphoto©

 

23. minut - Nakon dugo vremena Bajern je ponovo na samo -10 - 51:41!

22. minut - Pronašao je Karsen Edvards svoj ritam, nova trojka za plejmejkera Bajerna, moraće Partizan daleko bolje u odbrani ukoliko ne želi dramu - 51:38!

21. minut - Trojka Karsena Edvardsa na startu drugog poluvremena, na drugoj strani odmah polaganjem uzvraća Sterling Braun - 51:35!

DRUGA ČETVRTINA

20. minut - Uspeva Karlik Džons da iznudi faul Devina Bukera u finišu prvog poluvremena i pogodi dva penala. Crno-beli na odmor odlaze sa +17 - 49:32!

20. minut - Trojka Endi Obsta, dobra vest za crno-bele je da Karlik Džons uspeva da preseče seriju Bajerna - 47:32!

19. minut - Ni nakon tajm-auta nema boljitka u igri Partizana, Bavarci preko Fojtmana dodatno umanjuju prednost - 45:29!

18. minut - Sada tajm-aut za Željka Obradovića budući da Bajern vezuje četiri poena, a crno-beli dva loša napada - 45:27!

Foto: Starsportphoto©

 

17. minut - Nesportski faul Nika Vajler-Beba, koristi to Karlik Džons i pogađa dva penala, Partizan je na +20 - 43:23!

17. minut - Fanatična odbrana Partizana i ponovo Braun... Šuter crno-belih sada krade čistu loptu Fojtmanu, prethodno je asistirao Dejvisu za 41:23!

16. minut - Sjajna energija Sterlinga Brauna! Amerikanac pogađa posle prodora i odmah krade loptu Bavarcima - 39:23!

15. minut - Poeni za Tajrika Džonsa, a potom i treći faul za centra Partizana... On je prvi koji upada u probleme asa ličnim greškama. Koriste to Bavarci iz nakon "prekida" pogađa trojku Endi Obst - 37:23!

14. minut - BRAUUUUUUN! Namestio je ruku Amerikanac i sada pogađa svoju četvrtu trojku, ponovo tajm-autom reaguje Herbert - 35:20!

13. minut - Trapava reakcija Tajrika Džonsa... Pogađa Devin Buker sa poludistance i to uz faul, a potom koristi i dodatno slobodno bacanje - 32:20!

12. minut - Raste prednost Partizana! Nova 5:0 serija za crno-bele, trojka za Sterlinga Brauna, a potom i dva penala pogađa Frenk Nilikina - 31:17!

Foto: Starsportphoto©

 

11. minut - Poenima Karlika Džonsa počinje druga deonica, ekspresan odgovor Brankovića na drugoj strani - 26:17!

PRVA ČETVRTINA

10. minut - Šteta... Mogao je Partizan da ima i veću prednost nakon prve deonice... Greši Nilikina i otavara kontru Bajernu koju uz zvuk sirene koristi Karsen Edvards - 24:15!

9. minut - Uspeva Branković da preseče seriju Partizana, prethodno je ponovo bio precizan Tajrik Džons - 24:13!

8. minut - Srljaju košarkaši Bajerna iz greške u grešku, koristi to Partizan i novom trojkom, ovoga puta Frenka Nilikine, stiču dvocifrenu prednost - 22:11!

7. minut - BUM! BUM! BUM! Eksplodirale su tribine nakon dalekometne trojke Isaka Bonge uz zvuk sirene, prinuđen je Gordon Herbert da reaguje tajm-autom budući da prednost crno-belih raste - 19:11!

6. minut - BRAUUUUUN! Postaje Amerikanac miljenik "grobara", sada vezuje pet poena i usijava atmosferu u Beogradskoj areni - 16:11!

5. minut - Prvi poeni za kapitena Partizana - Vanju Marinkovića. Reprezentativac Srbije prolazi kroz odbranu Bajerna i lagano poentira pod košem - 11:9!

Foto: Starsportphoto

 

4. minut - Nakon poena Devina Bukera sa linije penala prednost Bajerna uvećava Endi Obst! Uspeva Isak Bonga odmah da anulira prednost bivšeg kluba, već tri troje pogađaju crno-beli - 9:9!

3. minut - Trojku pogađa Ife Lundberg, ali odmah odgovara na drugoj strani Nik Vajler-Beb, raspucane su obe ekipe na startu utakmice - 6:7!

2. minut - Tek nešto više od minuta bilo je potrebno da Beogradska arena eksplodira nakon trojke Sterlinga Brauna - 3:2! Potom dobran odbrana crno-belih, ali ne koristi to Vanja Marinković... 

1. minut - Utakmica je počela! Prvi napad su osvojili košarkaši Bajerna, ne pogađa Devin Buker za tri, ali kupi Fojtman ofanzivni skok i upisuje asistenciju za Šabaza Nejpira - 0:2!

Petorka Partizana: Marinković, Lundberg, Braun, Bonga i Brendon Dejvis!

PRE MEČA

20:42 - Spektakularna koreografija "grobara" u Beogradskoj areni! Tribine su obojene u crno-belo! 

20:30 - Do početka utakmice ostalo je nešto više od 15 minuta, a već sada je jasno da će Beogradska arena biti popunjena do poslednjeg mesta! 

20:23 - Dobra vest za Partizan - Tajrik Džons biće na raspolaganju Željka Obradovića za večerašnju utakmicu. Snažni centar imao je problema sa povredom, ali se uspešno oporavio. 

20:18 - Dvejn Vašington pridružio se Partizanu pre nekoliko dana, ali ga večeras neće biti na parketu Beogradske arene. 

20:14 - Navijači Partizana uvredama su dočekali svog nekadašnjeg košarkaša - Jama Madara. Nisu "grobari" zaboravili način na koji je Izraelac napustio klub. 

Foto: Starsportphoto

 

20:10 - Iako sezona u Evroligi nije sjajno počela, crno-beli imaju razloga za zadovoljstvo budući da su u ABA ligi maksimalni sa četiri pobede iz isto toliko mečeva. 

20:07 - Crno-beli u uvodna dva kola Evrolige imaju isto toliko poraza, ali su izabranici Željka Obradovića oba meča igrali u gostima. Sa druge strane, Bajern je polovičan pošto je u prvom kolu savladao Real u Minhenu. 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola Evrolige između beogradskog Partizana i minhenskog Bajerna! Sve detalje sa ovog meča i iz Beogradske arene uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Diplomatska misija Zelenskog načisto propala! Ukrajinski "plan pobede" je izmišljotina zapadnih medija!
Live TV

Diplomatska misija Zelenskog načisto propala! Ukrajinski "plan pobede" je izmišljotina zapadnih medija!

Ruska vojska odbila je tokom dana 9 kontranapada Ukrajine. Tenzije između Seula i Pjong Janga. Kineska vojska objavila video snimak svojih snaga. Poručili su da nezavisnost Tajvana znači rat. Iz kabineta Netanjahua poručili da će Izrael slušati SAD, ali da će ratne akcije sprovoditi prema sopstvenom nacionalnom interesu. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pukovnik Milan Jolović Legenda. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Danijel Simić koji je objasnio kakvi su odnosi snaga istoka i zapada.

15.10.2024

21:22

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Sam u selu! Filmska priča penzionera Dragiše iz Mrkovice!
Srbija

Sam u selu! Filmska priča penzionera Dragiše iz Mrkovice!

Pune dve decenije Dragiša Savić (72) jedini je stanovnik Mrkovice, sela u podnožju Čemernika. Kao mladić u potrazi za poslom otišao je u Ivanjicu i tamo se zaposlio, ali kad je preduzeće u kome je radio otišlo u stečaj, vratio se u svoje rodno selo.

15.10.2024

16:36

Nauka

Srbija razume, vreme dolazi! Vesić: Samo uz nauku i inovacije možemo da napredujemo
Nauka

Srbija razume, vreme dolazi! Vesić: Samo uz nauku i inovacije možemo da napredujemo

Samo zemlje koje shvate da dolazi vreme tehnoloških inovacija i velikih promena moći će da budu konkurentne i da se ekonomski razvijaju, a Srbija je upravo jedna od takvih zemalja – koja se prilagođava novim tehnologijama i ulaganjem u nauku postaje konkurentnija i razvijenija, poručio je večeras ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

15.10.2024

20:55

Istraživači napravili "Al naučnika": Evo šta sve on može da radi
Nauka

Istraživači napravili "Al naučnika": Evo šta sve on može da radi

Da li nauka može biti potpuno automatizovana? Tim istraživača specijalizovanih za mašinsko učenje je pokušao da to otkrije. „AI naučnik“, koga je stvorio tim tokijske kompanije Sakana AI i laboratorija u Kanadi i Velikoj Britaniji, može da istražuje čitajući postojeću literaturu o nekom problemu, da formuliše hipotezu, isproba nove mogućnosti i napiše naučni rad. „AI naučnik“ može čak i da uradi recenziju sopstvenog rada, piše Nature.

15.10.2024

14:36