• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

25.10.2024

13:00

Ovo u Humskoj nije viđeno 10 godina! Pun parking, svi došli na posao iz straha od otkaza (FOTO)

Informer

Partizan

Ovo u Humskoj nije viđeno 10 godina! Pun parking, svi došli na posao iz straha od otkaza (FOTO)

Podeli vest

Svi zaposleni u fudbalskom klubu Partizan danas su došli na posao jer strahuju da ga ne izgube! O tome svedoči i fotografija do koje je Informer došao, a posledica je najavljenih rezova novog prvog čoveka kluba Rasima Ljajića!

Rasim Ljajić je pre nekoliko dana izjavio da je klub preopterećen dugovima i da ima previše zaposlenih, a da neki od njih godinama nisu dolazili na posao, niti uopšte znaju šta je njihovo pravo zaduženje.

Nakon njegovih oštrih reči, parking je u petak pre podne bio ispunjen maltene do poslednjeg mesta! Svi zaposleni došli su na posao, verovatno iz straha da će, poput sportskog direktora Ivice Ilieva, dobiti otkaz.

Foto: Informer

Pun parking u Humskoj

Podsetimo, Ljajić je izjavio da u FK Partizan radi 319 radnika i da neki imaju ogromna primanja.

- Verovali ili ne, 319 ljudi je na platnom spisku, ej, 319! Neki imaju platu i po nekoliko hiljada evra, a ja bih sad trebalo da idem da moljakam za pomoć Partizanu jer smo mi danas u stanju socijalne potrebe, a kad dođem na razgovor, neko treba da mi kaže: "Pa čekaj malo, Rasime, tražiš pomoć, a ja u firmi nemam čoveka koji ima platu kao tvoji zaposleni." Pa da li je to normalno, evo pitam ja vas - kaže Ljajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija