• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

21:33

NEJMAR SKLOPIO NESTVARAN DOGOVOR SA DEVOJKOM! Evo pod kojim uslovima Brazilac može da bude s drugim ženama!

printscreen

Showtime

NEJMAR SKLOPIO NESTVARAN DOGOVOR SA DEVOJKOM! Evo pod kojim uslovima Brazilac može da bude s drugim ženama!

Podeli vest

Jedan od najboljih svetskih fudbalera ima dozvolu od svoje izabranice Brune Bjankardi (29) da joj bude neveran.

Nejmar (31) je sredinom aprila potvrdio da mu je devojka trudna i da će mu roditi sina, ali sada su u javnost isplivali šokantni detalji njihove veze, odnosno dogovora o varanju!

Naime, sjajni napadač je veče uoči Dana zaljubljenih uhvaćen u dopisivanju sa ljubavnicom, ali Bruna i pored toga nije raskinula sa njim. Naprotiv, ako je sudeći po društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuju, njihov odnos je sve prisniji. Nedavno su viđeni i na odmoru u Majamiju, gde su uživo pratili i mečeve finalne serije NBa lige protiv Denvera.

Foto: printscreen

 

Brazilski "Em off" je sada objavio ekskluzivna saznanja o paktu zvezde Pariz Sen Žermena i poznatog foto-modela i influenserke.

"Bruna je bliskim prijateljima otkrila tajnu svoje veze sa Nejmarom i zbog čega je odlučila da ne raskine sa njim, iako je saznala da joj je bio neveran. Naime, njih dvoje su sklopili dogovor i postoje tri jasna pravila kojih fudbaler mora da se pridržava. To je da on mora da bude diskretan kada je sa drugim devojkama, odnosno da se s njima ne pojavljuje u javnosti, da obavezno koristi zaštitu tokom seksualnih odnosa, kao i da druge žene ne sme da ljubi u usta", piše "Em off".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

 

Isti portal je došao i do informacija zbog čega je atraktivna brineta odlučila da ostane uz brazilskog reprezentativca. Podsetimo, nekadašnji as Barselone već ima sina, Davija Luku (11) iz veze sa bivšom partnerkom Karolinom Dantas, a uskoro će postati otac još jednom dečaku.

"Prijatelji Brune Bjankardi su vršili pritisak na nju da raskine sa Nejmarom, kako bi izbegla haos, medije i spekulacije o njihovoj vezi. Ona je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće i treba joj mir. Međutim, odlučila je da nastavi zarad "većeg dobra", a to je naravno dete koje bi trebalo da se rodi krajem ove godine", navodi "Em off".

Da u ovoj priči itekako ima istine potvrđuje i objava iskusnog ofanzivca na zvaničnom Instagram profilu.

"Bru, radim ovo zbog vas dvoje, za našu porodicu. Ne može da se opravda nešto za šta opravdanja nema. Trebaš mi u životu. Video sam koliko si bila izložena pritisku, raznim pričama, koliko si patila i ono najvažnije, koliko želiš da budeš uz mene. I ja pored tebe. Napravio sam grešku, usuđujem se da to priznam. Povredio sam te, ogrešio sam se o tebe. Nemam problem da kažem da grešim svaki dan, ali ono što se tiče ličnog života rešavam kod kuće. Već sam ti se izvinio za sve, ali osećam potrebu da to uradim i na ovaj način. Kada detalji iz privatnog života isplivaju u javnost, onda mora i izvinjenje da bude takvo. Ne znam kakva nas budućnost čeka, ali znam da ne mogu da je zamislim bez tebe. Ti si žena koju želim pored sebe, kao majku moje dece", napisao je Nejmar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ?? (@neymarjr)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 10 meseci

Ne sme u usta ali u razdeljak može.? Hahah...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija