• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2023

16:27

Poznato kada će se suditi slavnom asu! Ne piše mu se dobro!

Reuters

Showtime

Poznato kada će se suditi slavnom asu! Ne piše mu se dobro!

Podeli vest

Suđenje bivšem brazilskom fudbalskom reprezentativcu Daniju Alvešu (40) koji je optužen za seksualni napad, biće održano od petog do sedmog februara naredne godine, saopštio je sud u Barseloni.

Danija Alveša je 23-godišnja žena optužila za seksualni napad krajem decembra prošle godine u noćnom klubu u Brazilu.

Posle saslušanja svih strana, sud je u januaru odredio pritvor za fudbalsku zvezdu bez mogućnosti kaucije. Istražni sudija je optužio Alveša u avgustu, a sud je tada naveo da ima dovoljno dokaza za početak suđenja, koje će biti održano u februaru naredne godine.

Foto: Reuters, Pexels, Pngwing

 

 

 

Tužilaštvo u Barseloni je ranije zatražilo devetogodišnju zatvorsku kaznu za Alvesa. Ipak, advokati devojke koja je optužila nekadašnjeg asa za seksualni napad zatražili su maksimalnu kaznu od 12 godina zatvora.

Bivši brazilski reprezentativac negirao je optužbe, a sud u Barseloni je više puta odbio zahtev Alvesa za puštanje uz kauciju.

Foto: reuters

 

 

 

Alves je u karijeri igrao za Baiju, Sevilju, Barselonu, Juventus, Pariz Sen Žermen, Sao Paulo i Unam, a tokom karijere osvojio 42 titule.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 126 utakmica i postigao je osam golova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija