• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

12:12

Oglasila se supruga Matijasa Lesora i oduševila sve! (FOTO)

Instagram/printscreen

Showtime

Oglasila se supruga Matijasa Lesora i oduševila sve! (FOTO)

Podeli vest

Trejsi Lesor, supruga nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde i Partizana Matijasa Lesora, poželela je na srpskom jeziku srećan Božić svim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Dobro je poznato da je Matijas Lesor ljubimac "grobara" i da se njegova porodica u Beogradu uvek osećala kao kod svoje kuće.

Upravo zbog toga, lepša polovina asa Panatinaikosa objavila je čestitku koju je napisala na srpskom, a slikala se sa njihovim naslednikom Matsonom.

 

Foto: printscreen

 

 

Lesor je i nakon odlaska iz Partizana pokazivao ljubav prema beogradskom velikanu zbog čega je trpeo brojne kritike u Grčkoj. Ipak, da ne mari mnogo za to šta će mu reći navijači u novom klubu pokazao je nedavno.

 

 

Francuski centar je krajem novembra sa svojim saigračima stigao u Beograd, a čim je dobio slobodno vreme od trenera Ergina Atamana odmah se zaputio u jednu dečiju igraonicu, gde je zajedno sa bivšim saigračima iz Partizana proslavio rođendan svog sina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija