• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

12:17

Federer ima zmiju u džepu! Kirjos raskrinkao Rodžera i otkrio da je stipsa!

EPA/Shutterstock

Showtime

Federer ima zmiju u džepu! Kirjos raskrinkao Rodžera i otkrio da je stipsa!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos ispričao je zanimljive detalje iz perioda kada ga je proslavljeni as Rodžer Federer pozvao na treninge u Švajcarsku.

Jedan od najbogatijih sportista na planeti bez sumnje je Rodžer Federer, koji je samo od teniskih turnira zaradio preko 130 miliona dolara.

Još više se "opario" od sponzorskih ugovora i reklama, ali uprkos tome obelodanjeno je da ima "zmiju u džepu". Ovo je otkrio kontroverzni teniser Nik Kirjos, koji je to osetio na svojoj koži.

 

 

Naime, pozvao je svojevremeno Švajcarac Nika da dođe kod njega u domovinu na dve nedelje da zajedno treniraju. Verovao je Kirjos da će to biti luksuzna avantura, na kojoj će samo uživati i tenirati sa jednim od najboljih igrača svih vremena, ali nije bilo tako.

Očekivao je da će možda biti u njegovoj skupocenoj vili ili u nekom brutalnom hotelu, ali se našao u nekom od "samo tri zvezdice".

Foto: EPAIMAGES

 

 

 

- Sećam se, trenirao sam sa Rodžerom, zanimalo me baš kako je trenirao, šta je radio. Pravio je sam svoje vežbe, radio je na slajsu dosta. Mislio sam da on nema na čemu da radi, to je Federer, ali sam onda video kako to radi tamo. Tamo je najbolja hrana u tim klubovima u Švajcarskom, stari evropski klubovi, špagete bolonjeze... Pozvao me je na trening na početku moje karijere, očekivao sam hotel od pet zvezdica, umesto toga bio sam u hotelu sa tri zvezdice! Internet je bio slab, nisam mogao da spavam, onda sam trenirao sa njim po tri-četiri sata dan kasnije. Pozdrav Rodž, pozdrav - rekao je Kirjos kroz osmeh.

Australijski as koji ne igra u domovini na prvom grend slemu sezone, sjajno se snalazi u ulozi komentatora na Eurosportu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija