• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

12:48

Treća sreća! Beker verio 23 godina mlađu lepoticu koja ostavlja bez daha (VIDEO)

profimedia

Showtime

Treća sreća! Beker verio 23 godina mlađu lepoticu koja ostavlja bez daha (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljeni nemački teniser, Boris Beker (56), odlučio je da se oženi po treći put, pa je verio izabranicu Lilijan de Karvaljo Monteiro (33).

Poznati teniski trener i komentator skoro četiri godine uživa u vezi sa tamnoputom lepoticom, a posebno je ceni jer je bila u vezi s njim u momentima kada je proživljavao agoniju u zatvoru.

Shvatio je tada nekadašnji trener Novaka Đokovića da je Lilijan ljubav njegovog života i da želi sa njom da provede ostatk, pa joj je sada dao prsten i verio je.

 

Foto: profimedia

 

 

 

 

 

Legendarni Nemac je na dan zaljubljenih objavio video na kojem su zajedno na crvenom tepihu i javno joj je izjavio ljubav.

"Srećan dan zaljubljenih ženi koja me je spasila! Ljubav pobeđuje sve"- napisao je Beker.

 

 

 

 

On je do sada imao dva braka, ali i i veliki broj ljubavnih afera koje su uticale na raspad istih.

Prvi put se na večnu ljubav zakleo Barbari Beker sa kojom je bio od 1993. do 2001. godine, a  nakon toga je od 2009. do 2018. bio u braku sa Lili Beker.

 

Foto: AP Photo

Druga žena Lili i Boris Beker

 

Da li će ovo biti treća sreća, ostaje nam da vidimo. Nikada Boris nije krio koliko mu više od dve decenije mlađa izabranica znači, pa je svojevremeno izjavio da je preživeo zatvor samo zahvaljujući ljubavi koju mu je pružila Lilijan u tim momentima.

- Preživeo sam zahvaljujući njenoj ljubavi. Ona je najveća ljubav moj života i nadam se da ću zauvek biti s njom - izjavio je pre dve godine Beker posle izlaska iz zatvora, u kojem je bio nakon bankrota u Engleskoj i skrivanja imovine vredne 2,5 miliona funti.

On je bio osuđen na dve i po godine zatvora, od čega je odslužio osam meseci, a odmah nakon izlaska je pronašao način da ponovo dobro zarađuje! Postao je komentator Eurosporta, sarađivao je sa Holgerom Runeom, a uskoro bi mogao da postane novi trener Aleksandera Zvereva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija