• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.05.2024

07:26

Svadba mi je stres, išla bih do oltara u farmerkama! Dileta uzbuđena pred venčanje!

EPA Images

Showtime

Svadba mi je stres, išla bih do oltara u farmerkama! Dileta uzbuđena pred venčanje!

Podeli vest

Jedna od najpoznatijih italijanskih voditeljki Dileta Leota (32) otkrila je nove detalje vezane za predstojeće venčanje sa njenim izabranikom, nemačkim golmanom Lorisom Karijusom (30).

Atraktivna plavuša i čuvar mreže Njukasla u vezi su od oktobra 2022. godine, a ovog leta su odlučili da svoju ljubav konačno krunišu brakom.

Venčanje je zakazano za 22. jun u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Vulkanu, na samoj obali mora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Voditeljka na sportskom programu "DAZN" je prilikom intervjua za jedan italijanski magazin iznela nove detalje o svadbi sa nemačkim fudbalerom.

- Imaćemo manje-više 150 gostiju, biće to u krugu najbližih. Istina je da to nije uobičajeno za jedno južnjačko venčanje, ali meni se puno zvanica čini kao veliki stres - započela je priču Dileta.

 

 

Osim toga, osvrnula se zgodna plavuša i na izbor haljine za najvažniji dan u životu i otkrila kako je po tom pitanju veoma neodlučna.

- Malo je reći da sam probala 30 venčanica i kombinacija. Najjednostavnije bih htela da odem do oltara u farmerkama - dodala je Dileta.

Italijanka svojevremeno posvećuje časove plesa sa svojom jačom polovinom, a u razgovoru otkriva i detalje iz njihovog zajedničkog života.

- Volim romansu. Loris malo priča, piše mi pisma. Ima starinski način izražavanja osećanja i to veoma cenim. Ja sam direktnija što se tiče toga, eksplozivnija. Ali slažemo se, i veoma dobro smo se uklopili - istakla je prelepa voditeljka.

Foto: Instagram

 

Upitali su novinari Leotu i da li u bliskoj budućnosti planira proširenje porodice, ali je ona istakla da zasad želi da posveti svu svoju pažnju ćerkici Ariji.

- Drugo dete? Hm, pa nisam još uvek razmišljala o tome. Želim da uživam i da gledam kako Arija raste, znajući da mogu maksimalno da joj se posvetim. Osim toga, muž i ja planiramo dosta stvari na privatnom i poslovnom planu, pa ćemo bebu ostaviti za kasnije - zaključila je kroz smeh Dileta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rass

pre 4 meseca

Išla bi u farkama,ali će zato nositi haljinu od 50h evra..ma da

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija